detekta8 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 witam zakupilem proximke wszystko jest ok spelnia wymagania ale co do wywazenia ma wiele do zyczenia jakie sa wasze odczucia bo jak dla mnie wywazenie porazka
tomala_kikol Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Na krótkiej sztycy się chodzi dużo wygodniej... Na długiej jest lipa. Pozdro
Anarchista Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Mnie ręka od machania nie boli, więc dla mnie jest OK.
fidzir Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 wczoraj łaziłem z 10 godzin i również dałem radę,bardziej bolały nogi od chodzenia...
motylanoga Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 tomala nie znasz się:) na długiej czy na krótkiej co za różnica - grunt że fanty wychodzą!
MnIrek Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Trzeba się przyzwyczaić pamiętam że po pierwszych 5 godzinach z proximą także wydawała mi się źle wyważona, dziś już takiego problemu nie widzę...
muchomor Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Dokładnie,trzeba się przyzwyczaić,fakt,że Proxima jest trochę ciężkawa,ale też idzie się przyzwyczaić,przynajmniej mięśnie urosną :)
krzys-kf Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Masz dobrze złożony stelaż tak jak na zdjęciu.
detekta8 Napisano 30 Marzec 2010 Autor Napisano 30 Marzec 2010 tak wszystko mam dobrze zlozone wczesniej chodzilem z ciezsza salamandra ale mimo wszystko byla nieco wygodniejsza wogole caly ten stelarz jest kiepski cos lata mi stuka na tych polaczeniach no bez rewelacji jak dla mnie
Eastlegion Napisano 30 Marzec 2010 Napisano 30 Marzec 2010 Witam. Ja mam diametralnie inne doświadczenia. Salamandrę wspominam jako strasznie rozlatany wykrywacz. Wszystko jakieś takie giętkie i niedopasowane. Moja PROxima po złożeniu jest sztywna, nic nie lata i nie stuka. Po prostu przedłużenie ręki. Co do wyważenia, to również nie mam obiekcji. Fakt, waży Rutus trochę, ale taśma z rzepem załatwia sprawę. Przynajmniej w moim przypadku.Pozdro.
detekta8 Napisano 31 Marzec 2010 Autor Napisano 31 Marzec 2010 to fakt tasma z rzepem ratuje sytuacje
EnemyofGod Napisano 31 Marzec 2010 Napisano 31 Marzec 2010 Kwestia przyzwyczajenia, można spokojnie 8 godzin przełazić robiąc małe przerwy. A taśmy z rzepem nawet nie przyszło mi do głowy żeby użyć. Wystarczy, że jestem uwiązany kablem od słuchawek.
detekta8 Napisano 31 Marzec 2010 Autor Napisano 31 Marzec 2010 widac kazdemu innaczej pasuje to wywazenie moze to tez sprawa postury poszukiwacza bo jak dla mnie srednia sztyca za dluga krotsza za krotka ... ale zakonczmy juz temat najwaznijesze ze fanciory ciagnie jak trzeba a takie drobne niedogodnosci sa do zniesienia i przyzwyczajenia. Dzieki za wszystkie wasze sugestie, pozdrawiam
Mazow Napisano 31 Marzec 2010 Napisano 31 Marzec 2010 Witam,Ja po przejściu z Kanarka na Proximę na początku dość mocno odczułem różnicę. Po jakimś czasie przyzwyczaiłem się i nie zauważam zmęczenia.Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.