woytas Napisano 26 Marzec 2010 Autor Napisano 26 Marzec 2010 Panowie jak wyglada u Was poczta? Wychodza maile?U mnie tylko odbiera nie wysyla.Piszcie co Wam nie dziala na ten adres: tomek@refuse.pl - powiedzcie ze to odemnie go macieforum xmail nie działa, super, spokój jest :)a jak poczta?Nie wiem czy maile z poczty wychodzą, ale dostaje zwrotki od userów na które pisałem z serwisu przez www. Puszcze Ci maila zarazPoszło...Dostalem - czyli u Ciebie ok - ja nadal nic nie potrafie wyslac z odkrywcy :( Dostalem info ze forum@xmail sie wysypalo i bedzie naprawionewoytas - u mnie bez zmian, czyli tak jak rozmawialiśmy rano. yfus"Kurde niewiem - zalozylismy nowe konto na odkrywcy i tez nie potrafie wysylac poczty - z webmaila wychodzi bez problemu, z outlooka niestety nie. Z outlookiem jest chyba wszystko ok bo z 2 domeny wiadomosci wychodza bez problemu.Jutro chyba bedzie forum@xmail naprawione - piszcie tu jakby coWoytasPost został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 23:35 26-03-2010
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.