emilos Napisano 23 Marzec 2010 Autor Napisano 23 Marzec 2010 W jednej z gazet był opis rakietnica,a w drugiej gazecie pocisk rakietowy.Mój kolega mówi znów że to rakietnica,która oświetlała poligon(jego szwagier jest wojskowym i tak twierdzi)proszę o pomoc i pozdrawiam.
emilos Napisano 23 Marzec 2010 Autor Napisano 23 Marzec 2010 W jednej z gazet był opis rakietnica,a w drugiej gazecie pocisk rakietowy.Mój kolega mówi znów że to rakietnica,która oświetlała poligon(jego szwagier jest wojskowym i tak twierdzi)proszę o pomoc i pozdrawiam.
Kuba_70 Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 Rakietnica to z rosyjskiego pistolet sygnalowy.Na zdjeciu pokazujesz rakietowy pocisk oswietlajacy chyba typ FLG-5000, ale to jeszcze niech jakis spec sie wypowie.pozdrawiam
Kuba_70 Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 Teraz sprawdzilem- jest to dokladnie FLG-5000-L4 .pozdrawiam
qwert1403 Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 Tak jak napisał poprzednik jest to rakietowy pocisk oświetlający Flg 5000 produkcji chyba DDR.Jak byłem w wojsku nasz dowódca i paru ludzi z naszej baterii pojechało na jakieś ćwiczenia z których przywieźli skorupy takich rakiet.Jedna stała u nas na sali.http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/29352
Pytanie
emilos
W jednej z gazet był opis rakietnica,a w drugiej gazecie pocisk rakietowy.Mój kolega mówi znów że to rakietnica,która oświetlała poligon(jego szwagier jest wojskowym i tak twierdzi)proszę o pomoc i pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.