Dunaj Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 OKI ;))może będe jeszcze przed świętami, a jak nie to pewnie zaraz po nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek 2 Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 Siema ja z Secemina pochodzę, z chęcią się piszę na taki wyskok.10016622 to moje gg,pozdro. maniek2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2011 Witam Maniek2 - ja na żadne wyskoki się nie wybieram więc nie wiem o co Tobie chodzi.Niestety nie korzystam z komunikatora gg więc możemy podyskutować na forum lub prywatnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek 2 Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 lex miałem na myśli przyłaczenie się do grupy odkrywców z okolic Włoszczowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 Maniek2 , grupa działająca na terenach włoszczowskich nie istnieje choć jest kilku może kilkunastu ludzi interesujących się tym tematem , mój post na tym forum powstał właśnie w celu zintegrowania środowiska fascynatów i stworzenia z tzw.singli grupy ( w zależności od podejścia każdego zainteresowanego do tematu być może grupy formalnej ale nie jest to łatwe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek 2 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Lex ja jestem jak najbardziej za,więc jeśli coś mógł bym pomóc to będę się starał jak tylko będę mógł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2011 Jak widać za oknem zima jeszcze nie odpuszcza , więc to dobry czas na zbieranie informacji , poznanie historii interesujących nas terenów aby wczesną wiosną ruszyć tyłki z domów .Maniek2 pozostaniemy w kontakcie i jak pogoda pozwoli to spotkamy się w plenerze.Jeżeli posiadasz ciekawe miejsca warte odwiedzenia ( a takich w Twoich terenach jest wiele)to możemy coś wspólnie zorganizować i w kilka osób się spotkać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek 2 Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Z przyjemnością pochodzę z większą grupą odkrywców,i oczywiście fakt w moim terenie znajdzie się kilka ciekawych miejsc wartych odwiedzenia.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 ja też sie pisze na wspólny wypad w teren :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 19 Marzec 2011 Autor Share Napisano 19 Marzec 2011 Tomek jakieś plany na jutro ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Maniek2 badź zwarty i gotowy , czasem wyjazd w teren to 2minuty do zastanowienia .jeżeli przeczytałeś m@ to napisz coś o sobie do mnie .1-szansę prz...bałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek 2 Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Witaj Lex,w razie jakiegoś wyjazdu w teren prosił bym was o sms-a do mnie bo to najszybciej się zauważy.510589875.Pozdrawiam Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 2 Maj 2011 Autor Share Napisano 2 Maj 2011 Kolego Maniek prosiłeś o telefon , dzwoniłem trzy razy , wysłałem wiadomość i .......... i brak reakcji z Twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.