Dunaj Napisano 18 Grudzień 2010 Napisano 18 Grudzień 2010 OKI ;))może będe jeszcze przed świętami, a jak nie to pewnie zaraz po nowym roku.
Maniek 2 Napisano 27 Styczeń 2011 Napisano 27 Styczeń 2011 Siema ja z Secemina pochodzę, z chęcią się piszę na taki wyskok.10016622 to moje gg,pozdro. maniek2
lex Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Napisano 27 Styczeń 2011 Witam Maniek2 - ja na żadne wyskoki się nie wybieram więc nie wiem o co Tobie chodzi.Niestety nie korzystam z komunikatora gg więc możemy podyskutować na forum lub prywatnie Pozdrawiam
Maniek 2 Napisano 27 Styczeń 2011 Napisano 27 Styczeń 2011 lex miałem na myśli przyłaczenie się do grupy odkrywców z okolic Włoszczowy.
lex Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Napisano 28 Styczeń 2011 Maniek2 , grupa działająca na terenach włoszczowskich nie istnieje choć jest kilku może kilkunastu ludzi interesujących się tym tematem , mój post na tym forum powstał właśnie w celu zintegrowania środowiska fascynatów i stworzenia z tzw.singli grupy ( w zależności od podejścia każdego zainteresowanego do tematu być może grupy formalnej ale nie jest to łatwe )
Maniek 2 Napisano 28 Styczeń 2011 Napisano 28 Styczeń 2011 Lex ja jestem jak najbardziej za,więc jeśli coś mógł bym pomóc to będę się starał jak tylko będę mógł :)
lex Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Napisano 29 Styczeń 2011 Jak widać za oknem zima jeszcze nie odpuszcza , więc to dobry czas na zbieranie informacji , poznanie historii interesujących nas terenów aby wczesną wiosną ruszyć tyłki z domów .Maniek2 pozostaniemy w kontakcie i jak pogoda pozwoli to spotkamy się w plenerze.Jeżeli posiadasz ciekawe miejsca warte odwiedzenia ( a takich w Twoich terenach jest wiele)to możemy coś wspólnie zorganizować i w kilka osób się spotkać .
Maniek 2 Napisano 29 Styczeń 2011 Napisano 29 Styczeń 2011 Z przyjemnością pochodzę z większą grupą odkrywców,i oczywiście fakt w moim terenie znajdzie się kilka ciekawych miejsc wartych odwiedzenia.pozdrawiam
lex Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Napisano 2 Kwiecień 2011 Maniek2 badź zwarty i gotowy , czasem wyjazd w teren to 2minuty do zastanowienia .jeżeli przeczytałeś m@ to napisz coś o sobie do mnie .1-szansę prz...bałeś
Maniek 2 Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Witaj Lex,w razie jakiegoś wyjazdu w teren prosił bym was o sms-a do mnie bo to najszybciej się zauważy.510589875.Pozdrawiam Mariusz.
lex Napisano 2 Maj 2011 Autor Napisano 2 Maj 2011 Kolego Maniek prosiłeś o telefon , dzwoniłem trzy razy , wysłałem wiadomość i .......... i brak reakcji z Twojej strony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.