Leksy Napisano 21 Marzec 2010 Autor Napisano 21 Marzec 2010 Witam, Mam okazję kupić wykrywacz C.SCOPE 4PI,z tego co wiem, jest to wykrywacz dedykowany do biegania po plaży,wie ktoś może jak się sprawdza w poletkach na monetki?pozdrawiamLeksy
adam793 Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 hmmm znajdziesz nim na pewno i na polu i w lesie, ale czy nie ominiesz nim paru rzeczy???
adam793 Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 I zalerzy za jaką cene go kupisz,może poszukaj coś bardziej uniwersalnego chodzi i o serwis ,część.pozdrawiam
Leksy Napisano 22 Marzec 2010 Autor Napisano 22 Marzec 2010 w Anglii cena tego wykrywacza jest ok 250F, ja go mogę mieć za 100F, więc cena porównywalna do Garreta Ace 250, który taki najgorszy znowu nie był,
VanWorden Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 Nie ma najmniejszego sensu żebyś chodził z tym wykrywaczem po polu w poszukiwaniu monetek chyba, że masz miejscówkę z której chcesz wyjąć wszystko;-) To rzeczywiście sprzęt dedykowany na mokre plaże, typu PI, bez dyskryminacji. Będę go wkrótce szczegółowo opisywał na forum Thesaurus, więc jeżeli będziesz jeszcze zainteresowany to zajrzyj.PozdrawiamVW
Leksy Napisano 22 Marzec 2010 Autor Napisano 22 Marzec 2010 ok dzięki VanWorden, czekam na Thesaurusie na Twój opis,ale chyba racja, trzeba poszukać czegoś innego chyba ...szkoda, bo cena dobra
armand Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 Czy to czasami nie jest dynamik PI? Piszę zapytanie, żebyście nie robili sobie przedwczesnych nadziei na znalezienie nim czołgu. Okaże się dobry na małe kolorki.
VanWorden Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 Chodzi o brak dyskryminacji. Na plażę OK, bo i tak nic innego nie będzie skuteczne, ale na standardowe pole to trochę masochizm;-)PozdrawiamVW
Leksy Napisano 23 Marzec 2010 Autor Napisano 23 Marzec 2010 faktycznie włąśnie doczytałem, że jest w nim tlko tryb all metal ... szkoda ...;ptakże plaża jedynie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.