countryb Napisano 19 Marzec 2010 Autor Share Napisano 19 Marzec 2010 Witam Zapewne jak wielu lubię sobie czasem pośpiewać .Dlatego zazdroszczę innym ich piosenek np żeglarzom szant a o nas co .... słabo Nie wątpię że znajdzie się kilku którzy sklecą jakieś teksty może przeboje na początek coś mojego ...na melodię El condor paso gdzieś pośród lasów łąk zielonych mnie pyta ktoś ścieżka twa dokąd prowadzi cię wędrujesz mówią w słońce chłód czy w deszcz co cię gna czy już wiesz czy wiesz co odkryć chcesz ref.. odpowiem na to złota dzban gdzie tęczy kres odnależc mam to pełny złota dzban wspomnienia stare mapy książek moc drogę mą tyczą w mrok histori przeszły mrok wykrywacz brat saperka siostra ma dali zew wiedzy głód dokąd i po co gnaref.. zaczarowany złota dzban gdzie tęczy kres odnależć mam każdy gdzieś ma swój dzban Bardzo proszę z przymrużeniem oka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chajbar Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 El condor pasa - kondor leci", pasa"- trzecia osoba w czasie teraźniejszym czasownika pasar", zaś paso" to krok" oraz przechodzę" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 20 Marzec 2010 Autor Share Napisano 20 Marzec 2010 Oczywiście masz rację. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekdavid Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 he dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 a tera cuś odemnie:Wyklęty powstań ludu ziemiPowstańcie których dreczy głódGłód poszukiwań i znaleziskChoć nas uciska policyjny but My nie jesteśmy z miękkiej staliZahartowani pośród polnych i leśnych drógCiągle walczymy z zakopamiTo taki przyjemny poszukiwacza truda dalej se dopiszcie sami:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 był konkurs na naszywkę forum, to teraz może konkurs na hymn forum?;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 dobry pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 Kiedy kopną w Twoje drzwijak uciekniesz stądpodniesiesz w górę ręceczy schowasz swoją brońKiedy prawo już Cię znajdziejak z nim sobie radę daszmożesz umrzeć na ulicyalbo poznać zimno kratBędziemy krwawić!będziemy kpać!Nigdy nie damy się pojmać!Oooooo!OdkrywcyKiedy pełne masz kieszeniea za tobą pusty dołekwybierz niebo albo piekłobo nadchodzi już Twój czasOn czuje się jak książęsłońce świeci w jego twarzjego życie to kopanieale znajdą go i takBędziemy krwawić!będziemy kopać!Nigdy nie damy się pojmać!Oooooo!OdkrywcyZnaleźli go ze wykopkiembez litości pojmać chcąNie pomożesz mi Madonnożegnaj słońce i Bofors!Będziemy krwawić!będziemy konać!Nigdy nie damy się pojmać!Oooooo!Odkrywcy!Cover kolegi ja20http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=648578#798188 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 słowo 'gitar' zastąp słowem 'piszczał' i posłuchaj.http://www.youtube.com/watch?v=tn0ZE5IaKSgpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.