Kolab Napisano 19 Marzec 2010 Autor Napisano 19 Marzec 2010 Witam już od jakiegoś czasu zbierałem się aby pokazać kilka moich znalezisk. Nie mam wykrywacza ale w najbliższym czasie noszę się z zamiarem zakupu. Na pierwszy ogień idzie przedmiot podobny do granatu jednak nie udało mi się jednoznacznie potwierdzić czym jest on w rzeczywistości... tu proszę o wszelkie sugestie bo pewnie znacie się na takowych przedmiotach.
PAWEL*STRC Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 kolego dobrze by było gdybyś dodał foto rozdzielczość 800x600 a twój nick to pewnie z filmu Hubal wziałeś?? :)
zbyniek Napisano 20 Marzec 2010 Napisano 20 Marzec 2010 Co to granatu to może się powstrzymaj od dodawania fotek :) pozdr
maxim026 Napisano 20 Marzec 2010 Napisano 20 Marzec 2010 to może najpierw go opisz jakoś a potem jak coś wstaw zdiontko ale uważaj bo jak wstawisz zdiencie takowego niby to GRANATU to możesz dostać TALOŃCZYK od Celnika(czytaj admina)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.