krecik wz. 65 Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 W takim razie serdecznie witamy nowego kolege ! :)
zbyniek Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 Witamy i zapraszamy do brania udziału w życiu tutejszym" :)
Ejo Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 Serdecznie witamy. Oby forum okazało się pomocne w poszukiwaniu informacji.pozdrawiamEjo
Forester47 Napisano 20 Marzec 2010 Autor Napisano 20 Marzec 2010 Co do cudów- wszystko możliwe. I na to właśnie liczę.Znam siłę mądrości wielu forowiczów. Nieskromnie dodam, że mail potwierdzający moją rejestrację w tym portalu został wydrukowany, wpięty do odpowiedniego segregatora i oznaczony nr 71. Na tylu portalach i forach jestem zarejestrowany, ale regularnie pisuję na kilku - genealogia, historia leśnictwa, kiedyś było też z tematu prawo o ruchu drogowym"...W związku z moimi zainteresowaniami historią leśnictwa w XVIII-XIX wieku przeglądam ciągle wiele miejsc w Internecie. Na tym portalu jest ktoś, kto już zamieścił jakąś informację z zakresu moich dociekań. Ale chwilowo straciłem trop, więc postaram się Go odnaleźć.Powoli zabieram się za pisanie końcowego opracowania nt. wspomnianego historycznego obiekty, który stał się przedmiotem moich dociekań. Polecam stronę :http://www.forum.lasypolskie.pl/viewforum.php?f=63 - jest to forum na którym właśnie zamieszczane są linki do tematów związanych z historią leśnictwa. Gorąco polecam to podforum. Są tam wyniki mojego przeszukiwania różnych ciekawych miejsc w Internecie; koledzy także dołożyli swoje. Mam dużą kolekcję linków do ciekawych pozycji znajdujących się w bibliotekach cyfrowych, kolekcja ta ciągle się powiększa. Wielokrotnie z moich zbiorów korzystali inni forowicze.Nie mam jeszcze ostatecznego pomysłu na wspomniane opracowanie. Aby je napisać muszę przebrnąć przez dwa opasłe segregatory papierzysk i prawie 3 GB na dysku komputera. Najprawdopodobniej o tym będę myślał jesienią. Pozdrawiam Forester47
mjut Napisano 20 Marzec 2010 Napisano 20 Marzec 2010 Powitał kolegę.Postaramy się pomóc jak tylko będziemy mogli ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.