Skocz do zawartości

Powitalny....

Forester47

Rekomendowane odpowiedzi

Co do cudów- wszystko możliwe. I na to właśnie liczę.
Znam siłę mądrości wielu forowiczów. Nieskromnie dodam, że mail potwierdzający moją rejestrację w tym portalu został wydrukowany, wpięty do odpowiedniego segregatora i oznaczony nr 71.
Na tylu portalach i forach jestem zarejestrowany, ale regularnie pisuję na kilku - genealogia, historia leśnictwa, kiedyś było też z tematu prawo o ruchu drogowym"...
W związku z moimi zainteresowaniami historią leśnictwa w XVIII-XIX wieku przeglądam ciągle wiele miejsc w Internecie. Na tym portalu jest ktoś, kto już zamieścił jakąś informację z zakresu moich dociekań. Ale chwilowo straciłem trop, więc postaram się Go odnaleźć.
Powoli zabieram się za pisanie końcowego opracowania nt. wspomnianego historycznego obiekty, który stał się przedmiotem moich dociekań.
Polecam stronę :http://www.forum.lasypolskie.pl/viewforum.php?f=63 - jest to forum na którym właśnie zamieszczane są linki do tematów związanych z historią leśnictwa. Gorąco polecam to podforum. Są tam wyniki mojego przeszukiwania różnych ciekawych miejsc w Internecie; koledzy także dołożyli swoje.
Mam dużą kolekcję linków do ciekawych pozycji znajdujących się w bibliotekach cyfrowych, kolekcja ta ciągle się powiększa. Wielokrotnie z moich zbiorów korzystali inni forowicze.
Nie mam jeszcze ostatecznego pomysłu na wspomniane opracowanie. Aby je napisać muszę przebrnąć przez dwa opasłe segregatory papierzysk i prawie 3 GB na dysku komputera.
Najprawdopodobniej o tym będę myślał jesienią.
Pozdrawiam

Forester47

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie