krecik wz. 65 Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 W takim razie serdecznie witamy nowego kolege ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam nowego Kolegę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Witamy i zapraszamy do brania udziału w życiu tutejszym" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Witam nowego kolegę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Serdecznie witamy. Oby forum okazało się pomocne w poszukiwaniu informacji.pozdrawiamEjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Cześć Forester.Już Ciebie lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forester47 Napisano 20 Marzec 2010 Autor Share Napisano 20 Marzec 2010 Co do cudów- wszystko możliwe. I na to właśnie liczę.Znam siłę mądrości wielu forowiczów. Nieskromnie dodam, że mail potwierdzający moją rejestrację w tym portalu został wydrukowany, wpięty do odpowiedniego segregatora i oznaczony nr 71. Na tylu portalach i forach jestem zarejestrowany, ale regularnie pisuję na kilku - genealogia, historia leśnictwa, kiedyś było też z tematu prawo o ruchu drogowym"...W związku z moimi zainteresowaniami historią leśnictwa w XVIII-XIX wieku przeglądam ciągle wiele miejsc w Internecie. Na tym portalu jest ktoś, kto już zamieścił jakąś informację z zakresu moich dociekań. Ale chwilowo straciłem trop, więc postaram się Go odnaleźć.Powoli zabieram się za pisanie końcowego opracowania nt. wspomnianego historycznego obiekty, który stał się przedmiotem moich dociekań. Polecam stronę :http://www.forum.lasypolskie.pl/viewforum.php?f=63 - jest to forum na którym właśnie zamieszczane są linki do tematów związanych z historią leśnictwa. Gorąco polecam to podforum. Są tam wyniki mojego przeszukiwania różnych ciekawych miejsc w Internecie; koledzy także dołożyli swoje. Mam dużą kolekcję linków do ciekawych pozycji znajdujących się w bibliotekach cyfrowych, kolekcja ta ciągle się powiększa. Wielokrotnie z moich zbiorów korzystali inni forowicze.Nie mam jeszcze ostatecznego pomysłu na wspomniane opracowanie. Aby je napisać muszę przebrnąć przez dwa opasłe segregatory papierzysk i prawie 3 GB na dysku komputera. Najprawdopodobniej o tym będę myślał jesienią. Pozdrawiam Forester47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 dzień dobry i witam kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 Powitał kolegę.Postaramy się pomóc jak tylko będziemy mogli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.