Zone51 Napisano 16 Marzec 2010 Autor Napisano 16 Marzec 2010 trafiłem ostatnio w dołu taką porcelankę , dzbanek i cukiernice , niestety na dnie nie ma żadnych napisów producenta , czy jest możliwość określenia z jakiego okresu to pochodzi ?na dnie jest jedynie odcisk numeryczny ,
Zwłoka Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 ten odcisk to 32/6 ??? bo niewyrazne to zdjecie
Zone51 Napisano 16 Marzec 2010 Autor Napisano 16 Marzec 2010 trafiłem ostatnio w dołu taką porcelankę , dzbanek i cukiernice , niestety na dnie nie ma żadnych napisów producenta , czy jest możliwość określenia z jakiego okresu to pochodzi ?na dnie jest jedynie odcisk numeryczny ,
Zone51 Napisano 16 Marzec 2010 Autor Napisano 16 Marzec 2010 odcisk numerycznywszelkie sugestie mile widziane ,
arci Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 Kamiljan hmmm ciekawe bo ta oto porcelana jest z depozytu pozostawionego przez Niemców.Zdrów
Pytanie
Zone51
trafiłem ostatnio w dołu taką porcelankę , dzbanek i cukiernice , niestety na dnie nie ma żadnych napisów producenta , czy jest możliwość określenia z jakiego okresu to pochodzi ?
na dnie jest jedynie odcisk numeryczny ,
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.