leprikan Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 Czy ktoś oglądał ten film:http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=25894Recenzje są różne od złych do zachwalających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebelwerfer01 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Realizmu po tym filmie się nie spodziewaj. Sensacja w scenografii przypominającej realia II WŚ.Da się oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Oglądałem... IV liga - czas stracony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebelwerfer01 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Nie byłbym dla niego taki okrutny. Po prostu bajeczka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Jednak bajki też trzeba umieć pokazywać. Poprawiam mój poprzedni wpis: Liga powiatowa - dół tabeli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebelwerfer01 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Zgadzam się z Tobą :)Oglądałem ten film jednym okiem a drugie zatrudniałem do bardziej pożytecznych celów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Zazdroszczę Tobie. Do dziś sądziłem, że takowe umiejętności posiadają jedynie kameleony - a kiedyś Marty Feldman (foto). Ale na ten film szkoda nawet jednego oka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebelwerfer01 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 To była metafora :)Tym niemniej zdjęcie Marty Feldmana jest dobrą ilustracją tego co powyżej pisałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 fotka też jest metaforą - nie wyobrażam sobie abyś TAK wyglądał :) A na Marty'ego lubię czasem popatrzeć, aby odreagować otaczające nas bzdety - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebelwerfer01 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Bardzo go lubię. Świetny był w Młodym Frankensteinie" Mela Brooksa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Doskonały :) W każdej scenie miał garb z innej strony pleców:)Szkoda, że nie zagrał w filmie wojennym Ostatni zrzut" - z pewnością bym go wyżej ocenił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leprikan Napisano 27 Marzec 2010 Autor Share Napisano 27 Marzec 2010 Panowie! Tak mnie zachęciliście, że muszę obejrzeć ten film :)Dzięki za opinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Możesz go sobie obejrzeć tylko nie mniej potem do nas pretensji :) A z walk na froncie zachodnim polecam amerykańskie dzieło z 1955 Atak"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leprikan Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 Obejrzałem. Wstrząsu nie było tylko mnie szczęka boli od ziewania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.