grz_w Napisano 12 Marzec 2010 Autor Napisano 12 Marzec 2010 Witam. Mógłby mi ktoś z tym pomóc?? Język chyba rosyjski. Ten skan jest z allegro, lepszego nie posiadam.Z góry dziękuję.
lukaszpol26 Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 A nie mógłbyś powiększyć samego tekstu? Trudno cokolwiek jest z tego rozszyfrować Pozdrawiam ŁP
grz_w Napisano 12 Marzec 2010 Autor Napisano 12 Marzec 2010 To chyba szczyt moich możliwości obróbki. Może jednak ktoś potrafi to odczytać. Ja osobiście nawet liter nie rozpoznaję.
kopijnik2 Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 a ja tam widzę kobietę :)Sarę Prżybylskiego
grz_w Napisano 12 Marzec 2010 Autor Napisano 12 Marzec 2010 Witam. Mógłby mi ktoś z tym pomóc?? Język chyba rosyjski. Ten skan jest z allegro, lepszego nie posiadam.Z góry dziękuję.
Pytanie
grz_w
Witam. Mógłby mi ktoś z tym pomóc?? Język chyba rosyjski. Ten skan jest z allegro, lepszego nie posiadam.Z góry dziękuję.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.