jacek1962 Napisano 11 Marzec 2010 Autor Share Napisano 11 Marzec 2010 Pytanie do miłośników lotnictwa z czasów 1 Wojny Światowej.Kto zbiera tę serię i jak ją oceniacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lest Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Jakichś czas temu miałem kolekcję w której znajdowało się kilka egzemplarzy . Jeśli interesują kogoś takie tematy to jest to ciekawa pozycja . Jeśli chcesz mogę podesłać Ci coś w celach zapoznawczych . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 Nie dzięki,tak się składa że zbieram tę serię już kilka dobrych lat w Polsce kupowałem w Pelcie,teraz nie mam najmniejszego problemu,kupuję u wydawcy.Mam prawie wszystkie,co nie znaczy że wszystkie.Plus oczywiście Speciale.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.