rubaj1 Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 chce kupic wykrtwacz w miarę uniwersalny,moi znajomi maja bardzo rozbiezne opinie na temat tych dwóch wykryewk,prosze o podpowiedż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazow Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Witam,Ja mam Proximę a kolega ma F5 innej firmy.Jak chcesz się przekonać, to musisz kiedyś podjechać w teren.Jak masz siatkę terenów z naszego przekopanego kraju, gdzie nie było jeszcze kopane to kup sobie łopatę i Ci starczy.Miałem w tamtym roku ACE150 i chyba przesadziłem z mocą w swojej miejscówce. Starczył by w zupełności jak to piszą dywanowiec z serii MD.Dziś latam po dziurawych polach i Rutus czasem coś piśnie.Nie wyobrażam sobie co będzie jak wejdę z Proximą w teren po 150-ce.Kup sobie hartowaną łopatę bo przy RP się przyda.I nie słuchaj opinii ludzi do końca- trzeba zrobić jazdę próbną. Może F5 lub Proxima jest sprzętem nie dla Ciebie i wybierzesz spontanicznie garreta GTI2500Ja do lasu i na ryby używam poldka a na lans mam 200KM i każde z aut w swojej klasie jest mistrzem. Twojej klasy nikt Ci nie wybierze- musisz sam zdecydoawć.Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
irasiad Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Dokładnie tak jak mówi kolega Mazow. Spróbuj chleba z kilku pieców. Sam wybierzesz najlepszy dla siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.