rubaj1 Napisano 11 Marzec 2010 Autor Napisano 11 Marzec 2010 chce kupic wykrtwacz w miarę uniwersalny,moi znajomi maja bardzo rozbiezne opinie na temat tych dwóch wykryewk,prosze o podpowiedż.
Mazow Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 Witam,Ja mam Proximę a kolega ma F5 innej firmy.Jak chcesz się przekonać, to musisz kiedyś podjechać w teren.Jak masz siatkę terenów z naszego przekopanego kraju, gdzie nie było jeszcze kopane to kup sobie łopatę i Ci starczy.Miałem w tamtym roku ACE150 i chyba przesadziłem z mocą w swojej miejscówce. Starczył by w zupełności jak to piszą dywanowiec z serii MD.Dziś latam po dziurawych polach i Rutus czasem coś piśnie.Nie wyobrażam sobie co będzie jak wejdę z Proximą w teren po 150-ce.Kup sobie hartowaną łopatę bo przy RP się przyda.I nie słuchaj opinii ludzi do końca- trzeba zrobić jazdę próbną. Może F5 lub Proxima jest sprzętem nie dla Ciebie i wybierzesz spontanicznie garreta GTI2500Ja do lasu i na ryby używam poldka a na lans mam 200KM i każde z aut w swojej klasie jest mistrzem. Twojej klasy nikt Ci nie wybierze- musisz sam zdecydoawć.Pozdrawiam,
irasiad Napisano 20 Marzec 2010 Napisano 20 Marzec 2010 Dokładnie tak jak mówi kolega Mazow. Spróbuj chleba z kilku pieców. Sam wybierzesz najlepszy dla siebie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.