adelek Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 WitamProszę użytkowników Armand Prospektor o pomoc w ujażmieniu wykrywacza. Napiszcie jak go dostrajacie, jakieś ciekawe ustawienia i ogólnie jak na nim pracować by uzyskać najlepsze wyniki zarówno na statycznym jak i na dynamicznym.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 http://www.armand.pl//download/Instrukcja_obslugi_wykrywacz_metali_Prospector.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
gral Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Witam.Mam Prospektora 2 lata i wiem,że nie ma jakichś super ustawień.Trzeba go po prostu zrozumieć i się do niego przyzwyczaić.Instrukcja obsługi jest raczej pomocna przy pierwszym może drugim wyjściu,a dalej intuicyjnie.Ukłony dla pana Wojtka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adelek Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 instrukcję przeczytałem na samym początku, proszę o rady użytkowników pracujących z nim w terenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.