Cowboys From Hell Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 No właśnie nie wiem do dzisiaj.Ciężko ją było wyczyścić i dałem sobie z nią spokój.Leży z innymi znajdkami.Ale chciałbym się dowiedzieć od czego mogła być.
huk 100 Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 pierwsza to chyba stalówka WH a druga wygląda mi na klamrę cechową :):)
huk 100 Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 ale tak naprawdę to nie wiem o co ci chodziło :):) -pozdro
Młodziak Napisano 9 Marzec 2010 Autor Napisano 9 Marzec 2010 Znaczy pierwszą wehrmachtu to wiem, to tak dla porównania chodzi mi o tą drugą :)
Młodziak Napisano 9 Marzec 2010 Autor Napisano 9 Marzec 2010 ,klamerka, została i tak czyszczona w dodatku na noc była w kwasie szczawiowym. Jest bardzo ciężka.
Cowboys From Hell Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Witam.Też taką znalazłem ,ale myślałem że to jest od jakiejś torby lub czegoś takiego.Jest o wiele cięższa od normalnych klamerek od pasa.
Pytanie
Młodziak
1
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.