panzerhrabia Napisano 8 Marzec 2010 Autor Share Napisano 8 Marzec 2010 witam tak jak w temacie szukam prawnika, adwokata ZNAJĄCEGO NASZĄ BRANŻĘ (chodzi mi o doświadczenie w tego typu sprawach, każdy wie jakich..) najlepiej z lubelszczyzny ale z dalsza też może być...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 Narawdę nikt mi nie pomoże? sprawa jest standardowa zabrali mi szkielet mg 42 bez flaków bez lufy zamków tylko chłodnica i tył wyciągnięte z ziemi całkowicie skorodowane, do tegop przewiercona i nacięta flexem lufa do innego kar. dodatkowo zabezpieczyli pustą skorupę granatu jako granat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 WitamMożna wiedzieć jak Cię namierzyli? Allegro , sąsiad? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Skontaktuj się z ludzmi z Narodowej Federacji Strzeleckiej, bez problemu załatwią taką sprawę na Twoją korzyść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 prawdopodobie donos.... A może ktos poda mi konkretnie jakis kontakt do osoby z tej Narodowej Federacji Strzeleckiej która by chciała sie tym zająć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 OK zalazłem pomoc temat zamkiety.... proszę admia o usuięcie wątku...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.