ja20 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Który z tego typu sprzętów, albo coś w podobnej cenie na kolorek będzie najlepsze.Na militarke mam wykrywacz i jestem w pełni zadowolony, ale chciałem coś taniego, żeby czasem drobiazgów poszukać.Najmniej wiem o tym modelu whitesa, a na forum nic konkretnego nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sla1971 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Z tych co wymieniles to najlepszym wyborem bedzie WHITES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luger Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 White's Coinmaster to już dość arhaiczny sprzęt. Skupiłbym się na czymś młodszym.Pozdrawiam L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sla1971 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Moze i archaiczny ale swoimi mozliwosciami przewyzsza nie jeden nowoczesny wykrywacz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luger Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Może i przewyższa ale spróbuj kupić egzemplarz w idealnej kondycji. Choćby ze zużytymi potencjometrami może być problem. Przerobiłem to już w jednym, używanym white'sie.Pozdrawiam L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sla1971 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Pozyczylem go ze dwa razy od kolegi i powiem ze zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie.Dodam ze tutaj we Wloszech na forum co jakis czas pojawia sie ktos kto go szuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justomen Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 mam W5900, to W6000 tylko bez automatycznego strojenia.Sprzęt wiekowy ale potencjometry nie do zajechania.A jak sie ma Whites do innych młodszych wykrywek to moi koledzy którzy maja Minelab SE CZY WHITES XTL CZY XTL SA w tyle. A wiecie dlaczego? Bo patrzą na cyferki i na ikonki. A ja kopie kazdy sygnał na kolor. Chyba ze jestem leń to po modyfikacji Szanownego Kolegi Mranda kopie tylko wysokie i czyste sygnały.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
luger Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Kolego Justomen trochę nie wstrzeliłeś się w temat. Ty masz zapewne 5900 Di Pro Sl bo takie modernizuje Mrand a Coinmaster to o wiele starszy model. Te pierwsze niebieskie nawet podłokietnika nie miały.Pozdrawiam L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja20 Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 a jak działa dyskryminacja w Whites ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.