grisza29 Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 ja przewaznie jezdze na pale tzn nie mam zadnych ciekawych miejscowek. ostatnio bylem 2 razy w zabajce, wyszlo pare monetek, z czego 2 sreberka, luski troche innego badziewia. pare dni temu jechalem z lancuta do lezajska i widzialem fajne tereny do przeszukania, nie mam pojecia czy cos tam znajdziemy. ogolnie preferuje szukanie na obrzezach lasow, jakies nieuzytki, zarosniete pola, w miejscach raczej ustronnych, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Ok.Zadzwoń jutro do mnie to się dokładnie ustawimy. Gdzie i o której w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 i co z naszym wyjazdem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Sie odbył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 sie odbył noi z jakimi efektami. pamietajcie panowie ze ja jestem z krakowa i ze musze dojechac;( i musze wiedziec z tydzien wczesniej;) dopiero wtedy moge sie konkretnie ustawiac;) wiec siespotkajmy tylko dobrze zorganizujmy;)i sie dogadajmy, zeby kazdemu pasowało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 to podajcie jakies terminy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 to ja proponuje weekend za 2 tygodnie;) np sobota;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 mi pasuje a gdzie uderzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 JA NIE JESTEM Z TAMTYCH TERENOW WIEC NIE ZNAM MIEJSCOWEK. WY ZAPROPONUJCIE A JA SIE DOSTOSUJE;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 Witam. Moze jakas wycieczka w biesy na 1 wojenke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 a moze na SK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 panowie juz jestem moge sie podlaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 Panowie moze jakis wypadzik do lasu? cos tu ucichlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Grisza dzwonie do Ciebie i dzwonie a Ty ni widu ni słychu. Włącz telefon. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 moze za tydzien w niedziele gdzies wyskoczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 no i jak chłopaki? w końcu coś wyszło z tego umawiania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 wyszlo. ja z Harrym bylismy pare razy pokopac. tylko nad miejscowkami musimy popracowac bo slabe fanty jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 a co z ta czerwona wolawie ktos cos na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 ostatnio fajne fanty w żołyni mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 A co Ci tam cikawego wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Ale tu cichutko. Może w najbliższą sobotę gdzieś uderzymy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 do hary01 jak sie spotkamy to przywioze i pokaze a jesli chodzi o sobote to czemu nie tylko jakas dobra miejscówka by sie przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Ja jeżdżę ostatnio w ciemno na poletka koło Rzeszowa i coś tam wychodzi, np: dwa sreberka 10 krajcarów jedno krajcarówki łuski guziory kula armatnia prawdopodobnie 18 wiek, medaliki. w sobotę planuję wyjazd może za Sokołów Młp może za Kolbuszową sam jeszcze nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 zamiast na sokołów może troszke w bok skręcimy hary na jakim sprzęcie szukasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.