timki74 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Witam.Czy Viking 1 nadaje się na militarkę?Chodzi mi o kasę,a nie chcę tych MD i innych China...Czytałem tu na forum o VIKING 5 czy 6,ale o VIKING 1 nie ma,a trochę to staroć...ale czy nadaje się na początek?Potrzebuję kupić w miarę dobry i tani(używany)sprzęt na militaria...Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lv426 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Viking produkowany jest przez firmę Viking, nie jest to żadna chińszczyzna. Dziwne tylko, że nie mają go ofercie. Wstydzą się własnego produktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
timki74 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Wiem że to nie chińszczyzna,ale czy nadaje się na militarkę?Sa VIKING 5,lub 6 i inne,ten stary trochę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunogd Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Witam . odnośnie produkcji to frima Viking znajduję się w Angli . Co do modelu 1 to zależy za ile możesz go kupić bo jak cena przekracza 200zł i jest to starsze wydanie wykrywacza ( kwadratowa obudowa ) to sobie daruj - kup jabla na to samo wyjdzie , nie dawno sprzedałem model o nr.5 cos za ok 300zł na militarkę był ok i na tym koniec widział kazdego gwozdzia , kapsla itp . pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian84 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 strona firmy Viking i model nr 1http://www.metaldetectors.co.uk/viking-1-metal-detector-c-249-p-1-pr-16134.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
timki74 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Daruje sobie,starszy typ(kwadratowa obudowa),dzięki wszystkim za odpowiedzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.