timki74 Napisano 5 Marzec 2010 Autor Napisano 5 Marzec 2010 Witam.Czy Viking 1 nadaje się na militarkę?Chodzi mi o kasę,a nie chcę tych MD i innych China...Czytałem tu na forum o VIKING 5 czy 6,ale o VIKING 1 nie ma,a trochę to staroć...ale czy nadaje się na początek?Potrzebuję kupić w miarę dobry i tani(używany)sprzęt na militaria...Pozdrawiam.
lv426 Napisano 5 Marzec 2010 Napisano 5 Marzec 2010 Viking produkowany jest przez firmę Viking, nie jest to żadna chińszczyzna. Dziwne tylko, że nie mają go ofercie. Wstydzą się własnego produktu?
timki74 Napisano 5 Marzec 2010 Autor Napisano 5 Marzec 2010 Wiem że to nie chińszczyzna,ale czy nadaje się na militarkę?Sa VIKING 5,lub 6 i inne,ten stary trochę...
brunogd Napisano 5 Marzec 2010 Napisano 5 Marzec 2010 Witam . odnośnie produkcji to frima Viking znajduję się w Angli . Co do modelu 1 to zależy za ile możesz go kupić bo jak cena przekracza 200zł i jest to starsze wydanie wykrywacza ( kwadratowa obudowa ) to sobie daruj - kup jabla na to samo wyjdzie , nie dawno sprzedałem model o nr.5 cos za ok 300zł na militarkę był ok i na tym koniec widział kazdego gwozdzia , kapsla itp . pozdrawiam
Damian84 Napisano 5 Marzec 2010 Napisano 5 Marzec 2010 strona firmy Viking i model nr 1http://www.metaldetectors.co.uk/viking-1-metal-detector-c-249-p-1-pr-16134.html
timki74 Napisano 8 Marzec 2010 Autor Napisano 8 Marzec 2010 Daruje sobie,starszy typ(kwadratowa obudowa),dzięki wszystkim za odpowiedzi!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.