Krychu_Szprotawa Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Witam, wczoraj trafił mi się taki oto wg. mnie ciekawy przedmiot. Powiem szczerze, że zastanawiałem się długo co to jest i w jakim dziale to umieścic, gdyż nie wiem czy to są monety? czy medale?Przedmiot w formie Kwiatka", szer. 5 cm w najszerszym miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychu_Szprotawa Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychu_Szprotawa Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Na początku, myślałem że jest to ozdoba od jakiegoś starego trunku np. wina - mogła być przyczepiona bo butelki? kufla?Skojarzyłem tak, ponieważ w dzisiejszych czasach na wódce, a konkretniej jej etykietach drukują podobne rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychu_Szprotawa Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 chwalą się, że medale na wystawach - ten wyrób zdobył...wielkość jak z maszyny do szycia...popróbuj przenieść rysunek przez wcierkę ołówkiem...chociaż wystawy się przeczyta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.