Skocz do zawartości

zamiana

ele44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam, miałem kilka miesięcy temu ten sam problem, ale od lutego śmigam z Proxą i jestem zadowolony, chociaż przyznam, że jeszcze mam kłopoty z odpowiednim jej opanowaniem. Proxa jest bardziej czytelna w identyfikacji sygnałów, ma głębszy zasięg i nie ma co ukrywać, znalazłem nią więcej wartościowych fantów aniżeli Garretem :)
Chociaż jeszcze nie trafiłem nic złotego i srebrnego Proxą, mogę pwoiedzieć, że jestem zadowolony, a Garreta zostawiłem sobie by mogła ze mna czasem żonka wyskoczyć na poszukiwania oraz by przeszukiwać zaorane pola i plaże, gdzie uważam że garret sobie radzi świetnie :d
To takie moje spostrzeżenia :D
Napisano
Panowie,
A ja w dipi. mam te wasze wszystkie opinie.
Poxima dała mi wystarczającą ilość z ziemi, żebym się odnosił do niej pozytywnie. Wystarczy, że mam porównanie do zagranicznego sprzętu i zaczynam się cieszyć.
Jestem z Mazowsza-południe i mogę z każdym z Was porównać swój wykrywacz. Zapraszam na BÓJ na Mazowszu. Jest pora i czas. Zbędne są słowa- liczą się fanty.
Jutro w okolicy Ożarowa( mazowieckie) jeśli ktoś ma siłę, niech się odezwie. Umówimy się na polu.
Pozdrawiam,
Napisano
Miałem wykrywacze (PI) Pulsar IV, Garretta ACE 150. Teraz mam Fishera F75 i Explorera XS.
Najwięcej fantów wyciągało się ACE 150, nie wiem czemu ale z ACE zawsze wracałem z pełnymi kieszeniami, a teraz znajduje co najwyżej połowe tego co gareciakiem.
Jak dla mnie najlepszy wykrywacz w kategorii CENA/JAKOŚĆ.

Pozdrawiam
Napisano
Jakis czas temu zadzwonilem do producenta RUTUSA z pytaniem czy mozna by bylo otrzymac instrukcje PROXIMY w jezyku wloskim i menu wykrywacza przerobic chociaz na angielski.Chcialem zakupic taki wykrywacz z checia zapoznania z nim kolegow wlochow (taka bezinteresowna promocja polskiego produktu) u nich nie ma zadnego producenta wykrywek.Niestety producent nie byl zbytnio zainteresowany,nie wiem czy sprzedaje ich tak duzo w Polsce ze nie interesuje go (wiecej),albo czegos sie wstydzi.Chcialem byc patriota,ale nie udalo sie,szkoda.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie