wow Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 ja tez jestem bardzo zadowolony z proximy;) i ja polecam wszystkim;) pozdro
spid3r Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Witam, miałem kilka miesięcy temu ten sam problem, ale od lutego śmigam z Proxą i jestem zadowolony, chociaż przyznam, że jeszcze mam kłopoty z odpowiednim jej opanowaniem. Proxa jest bardziej czytelna w identyfikacji sygnałów, ma głębszy zasięg i nie ma co ukrywać, znalazłem nią więcej wartościowych fantów aniżeli Garretem :)Chociaż jeszcze nie trafiłem nic złotego i srebrnego Proxą, mogę pwoiedzieć, że jestem zadowolony, a Garreta zostawiłem sobie by mogła ze mna czasem żonka wyskoczyć na poszukiwania oraz by przeszukiwać zaorane pola i plaże, gdzie uważam że garret sobie radzi świetnie :dTo takie moje spostrzeżenia :D
Mazow Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 Panowie,A ja w dipi. mam te wasze wszystkie opinie. Poxima dała mi wystarczającą ilość z ziemi, żebym się odnosił do niej pozytywnie. Wystarczy, że mam porównanie do zagranicznego sprzętu i zaczynam się cieszyć. Jestem z Mazowsza-południe i mogę z każdym z Was porównać swój wykrywacz. Zapraszam na BÓJ na Mazowszu. Jest pora i czas. Zbędne są słowa- liczą się fanty. Jutro w okolicy Ożarowa( mazowieckie) jeśli ktoś ma siłę, niech się odezwie. Umówimy się na polu.Pozdrawiam,
dzieci3 Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 Kol.Mazow mógłbyś rozwinąć swój skrót dipi.Ja osobiście nie spotkałem sie z tym skrótem?Czekam.
maru10 Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 Miałem wykrywacze (PI) Pulsar IV, Garretta ACE 150. Teraz mam Fishera F75 i Explorera XS.Najwięcej fantów wyciągało się ACE 150, nie wiem czemu ale z ACE zawsze wracałem z pełnymi kieszeniami, a teraz znajduje co najwyżej połowe tego co gareciakiem.Jak dla mnie najlepszy wykrywacz w kategorii CENA/JAKOŚĆ.Pozdrawiam
sla1971 Napisano 27 Czerwiec 2010 Napisano 27 Czerwiec 2010 Jakis czas temu zadzwonilem do producenta RUTUSA z pytaniem czy mozna by bylo otrzymac instrukcje PROXIMY w jezyku wloskim i menu wykrywacza przerobic chociaz na angielski.Chcialem zakupic taki wykrywacz z checia zapoznania z nim kolegow wlochow (taka bezinteresowna promocja polskiego produktu) u nich nie ma zadnego producenta wykrywek.Niestety producent nie byl zbytnio zainteresowany,nie wiem czy sprzedaje ich tak duzo w Polsce ze nie interesuje go (wiecej),albo czegos sie wstydzi.Chcialem byc patriota,ale nie udalo sie,szkoda.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.