szczurek_1979 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 sorki że się wtrącę... czy ktoś czesał na Słowacji? w okolicach zapory w Czorsztynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Dziś szturm pancerny, niestety stan zły, wykopałem przy potoku górskim, trochę go wymyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrelas Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Wojtek,zajrzyj na swoją skrzynkę wysłałem Ci meila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Dzisiejszy spacerek, z ekipą i niezłe trafienie. Łącznie wyskoczyło 7 srebrnych za rany, 1 czarny - taki do wzięcia bo kilka stalówek rozpadło się w rękach, 3 szturmy ogólne, 8 odznak kierowcy. Niestety upał nas przegonił z miejscówki ale kto wie co będzie tam następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Cieszy oko takie znalezisko - odznaki były częsiowo w papierkach ale niewiele z nich zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Już w domu - tylko część - koledze też się coś należało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Po przemyciu. Na szturmach nie widać sygnatór, za rany sygnowane 127 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 niezły komplecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 wymaga jeszcze dopieszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Za rany wyglądają jak złote ale pewnie to nie możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Niestety uszka mają urwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Dzisiaj w Czechach była ładna pogoda i to tyle fantów zero jedynie takie coś chyba padalec. Pozdrawiam ekipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Dziś 2 godzinki na tym samym dołku - ładny szturm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 i jeszcze kilku kierowców - stany nie najlepsze ale po wyczyszczeniu będą widoczni. To jest efekt wczorajszego trafienia, relacja ukaże się po weryfikacji admina. Mam nadzieję że już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 nie złe trafienia gratulacje...;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Gratuluje i widzę ze baza kryje jeszcze wiele ciekawostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Piękne te odznaki! Ja marzę o jednej w przyzwoitym stanie.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2010 fotka bazy z satelity. a tu mój stary wątek o tej bazie: Po za tym wychodzą tam te szturmy,ja trafiłem przestrzelonego, kolega trafił klamrę (jakoś tak) nacjonalistów hiszpańskich(nie pokaże foto bo nie chce się zrzeszać z odkrywcami-praca w państwowej firmie) Złota obrączka mi tam wyszła, oprócz tego kolega zygi-Krystian z okolic Wrocławia wykopał tam piękną klamrę gott mit uns z nakładką. Fanty trzeba szukać koło miejsc gdzie żołnierze mieszkali. Cześć z forumowiczów widziała co się tam na bazie dzieje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2010 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=652399#841973 Wątek o którym wyżej wspominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Dziś trafiłem na nie ruszany śmietnik, w którym znalazłem sygnet i który później zgubiłem w śmietniku, sam też dużo roztłukłem porcelany, uratowałem talerz, a na sam koniec rozwaliłem sobie palca, oprócz tego jest jeszcze odkażalnik, siedziałem w dołku b.krótko, miałem tylko 2 godziny czasu i zanim znalazłem śmietnik zostało mi 30 min. spotkałem też Czeszkę która kupiła kilkanaście baraków, dowiedziałem się od niej dużo cennych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 relacja foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.