Skocz do zawartości

Moje Odkrycia,Czechy 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Dzisiejszy spacerek, z ekipą i niezłe trafienie. Łącznie wyskoczyło 7 srebrnych za rany, 1 czarny - taki do wzięcia bo kilka stalówek rozpadło się w rękach, 3 szturmy ogólne, 8 odznak kierowcy. Niestety upał nas przegonił z miejscówki ale kto wie co będzie tam następnym razem.

Napisano

i jeszcze kilku kierowców - stany nie najlepsze ale po wyczyszczeniu będą widoczni.
To jest efekt wczorajszego trafienia, relacja ukaże się po weryfikacji admina. Mam nadzieję że już niedługo.

Napisano

fotka bazy z satelity. a tu mój stary wątek o tej bazie:

Po za tym wychodzą tam te szturmy,ja trafiłem przestrzelonego, kolega trafił klamrę (jakoś tak) nacjonalistów hiszpańskich(nie pokaże foto bo nie chce się zrzeszać z odkrywcami-praca w państwowej firmie) Złota obrączka mi tam wyszła, oprócz tego kolega zygi-Krystian z okolic Wrocławia wykopał tam piękną klamrę gott mit uns z nakładką. Fanty trzeba szukać koło miejsc gdzie żołnierze mieszkali. Cześć z forumowiczów widziała co się tam na bazie dzieje. Pozdrawiam

Napisano

Dziś trafiłem na nie ruszany śmietnik, w którym znalazłem sygnet i który później zgubiłem w śmietniku, sam też dużo roztłukłem porcelany, uratowałem talerz, a na sam koniec rozwaliłem sobie palca, oprócz tego jest jeszcze odkażalnik, siedziałem w dołku b.krótko, miałem tylko 2 godziny czasu i zanim znalazłem śmietnik zostało mi 30 min. spotkałem też Czeszkę która kupiła kilkanaście baraków, dowiedziałem się od niej dużo cennych informacji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie