Skocz do zawartości

Nowy Wykrywacz-pomoc w zakupie

piokot20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Znalazłem na allegro wykrywacz.Cena jak dla mnie przystępna.Ale chcę poznań opinie szanownego grona,co to tego wykrywacza :http://www.allegro.pl/item935563849_cyfrowy_wykrywacz_metalu_metali_lcd_3300_gratisy.html

Będzie to mój pierwszy wykrywacz.Kupić/nie kupić?
Napisano
nie kupować.czytać forum i myśleć nad tym co się czyta.jest bardzo dużo na temat pierwszej wykrywki.szukaj używanego ace250 lub f2.ewentualnie dozbierać kasy i kupić nowe
Napisano
dokładnie jak kolega cobrasaper pisze,jeśli kolorek i fundusze nieduże bierz ace póki cena niewysoka bo na wiosne napewno bedą droższe.pozdro
Napisano
dokładnie tak jak mówią koledzy ,kup sobie ace i będziesz zadowolony, wstyd się przyznać ale miałem ten badziew i powiem Ci że szkoda pieniędzy i nerwów.
Napisano
Za takie tematy powinni wręczać żółte ordery. Ile już takich tematów powstało bo się nie chce wpisać w wyszukiwarce jednego słowa.
Napisano
Widze ze dopiero zaczynasz przygode z wykrywaczami skoro pytasz o MD.koledzy maja racje ten wykrywacz to dno nie polecam.raz bylem z takim w terenie i naprawde nie ma sensu tracic kasy.na poczatek bylby dobry ace 150 jest prosty w obsludze i napewno chodzac z nim sie nie zrazisz,mysle ze uzywanego w dobry stanie spokojnie kupisz na allegro.lub dozbierac troche na uzywana 250.
Napisano
mjemu kumplowi na pierwszyn wypadzie z tym ,, wykrywaczem '' odpadła rączka a wybulił ponad 400 - niechciałbyś go słyszeć
Napisano
daj sobie spokój z tym badziewiem,dozbieraj i kup sobie garretta ace 150 lub 250,napewno nie bedziesz sie wkurzal w terenie..
Napisano
Piokot20 pomysl sobie,ze to co widziales na al....o to byl najgorszy,senny koszmar i chcesz o nim szybko zapomniec ;) Polecam ace 150 lub 250 pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie