jacek1962 Napisano 24 Luty 2010 Autor Share Napisano 24 Luty 2010 Mam prośbę do kolegów szczególnie ze Stolicy czy coś się zmieniło czy dalej stoją pod chmurką.Może parę fotek .Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Nie kolego , nic się nie zmieniło i dalej stoją na wolnym powietrzu. Patrząc za okno nawet mogę wnioskować , że śnieg z nich już nawet stopniał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Ale chociaż oszklenie zostało zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 25 Luty 2010 Autor Share Napisano 25 Luty 2010 Wiecie co Panowie ja sobie tak siedzę i myślę była komuna zabytki stały na wolnym powietrzu,bo nie było pieniędzy.Dziś stoją nadal ale chyba nie dlatego że nie ma pieniędzy tylko nie ma woli aby stały pod dachem.Przecież MON posiada trochę pustych hangarów i tam ten sprzęt mógłby postawić.Z drugiej strony są one własnością Rządu RP i myślę sobie że on też powinien zadbać o swoją własność.Rozumiem że nie mają one właściwego pochodzenia ale z tego co wiem są to jedyne egzemplarze zachowane w Polsce,jeśli nie w Europie,przynajmniej całe a nie z odbudowy.Myślę że coś z tym trzeba zrobić, najlepiej przekazać do Krakowa?,Dęblina? nie wiem,tam gdzie będą stałypod dachem bo inaczej czeka je los kanadyjskiego zabytku co po prostu złamał się pod ciężarem śniegu i dopiero wtedy wsadzili go do hangaru.Co Wy na to warto czy nie.Ja myślę że warto.Pozdrawiam Jacek Borcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.