waz4 Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 Witam serdecznie wszystkich.Zwracam sie z prosba o zamieszczenie zdjec oslony elektoniki do Minelaba GT.Zdjecie z Vikinga wiele nie mowi.Bede wdzieczny za material pogladowy".Mile widziane opinie posiadaczy w/w pokrowca.Pozdrawiam.Waz4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam793 Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Nie dawno był wystawiony na alledrogo na sprzedaż zobacz może w archiwum coś będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
waz4 Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Niestety wiele to nie dalo.Ponawiam swoja prosbe o foto uzytkownikow w/w pokrowca.Z gory dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 N Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Pokrowiec jak pokrowiec ,przydatny gdy pada deszcz .Zabezpiecza również przed ziemią ,pyłem , błotem i zarysowaniami , o które w terenie nie trudno .Łatwiej wyczyścić lub uprać pokrowiec niż czyścić elektronikę .Zwłaszcza że przy GT nie trzeba za wiele grzebać przy pokrętłach .Ustawia się i chodzi .Pozdro ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Łatwy w montażu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Jest do niego również pasek, do noszenia elektroniki przy boku lub na szyi ,ale nigdy tego nie używałem .Pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
waz4 Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Witaj Kokesh.Wyjasniles mi wszystko.Wielkie dzieki.Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.