waz4 Napisano 20 Luty 2010 Autor Napisano 20 Luty 2010 Witam serdecznie wszystkich.Zwracam sie z prosba o zamieszczenie zdjec oslony elektoniki do Minelaba GT.Zdjecie z Vikinga wiele nie mowi.Bede wdzieczny za material pogladowy".Mile widziane opinie posiadaczy w/w pokrowca.Pozdrawiam.Waz4
adam793 Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Nie dawno był wystawiony na alledrogo na sprzedaż zobacz może w archiwum coś będzie
waz4 Napisano 21 Luty 2010 Autor Napisano 21 Luty 2010 Niestety wiele to nie dalo.Ponawiam swoja prosbe o foto uzytkownikow w/w pokrowca.Z gory dzieki.
kokesh Napisano 22 Luty 2010 Napisano 22 Luty 2010 Pokrowiec jak pokrowiec ,przydatny gdy pada deszcz .Zabezpiecza również przed ziemią ,pyłem , błotem i zarysowaniami , o które w terenie nie trudno .Łatwiej wyczyścić lub uprać pokrowiec niż czyścić elektronikę .Zwłaszcza że przy GT nie trzeba za wiele grzebać przy pokrętłach .Ustawia się i chodzi .Pozdro ...
kokesh Napisano 22 Luty 2010 Napisano 22 Luty 2010 Jest do niego również pasek, do noszenia elektroniki przy boku lub na szyi ,ale nigdy tego nie używałem .Pozdro...
waz4 Napisano 22 Luty 2010 Autor Napisano 22 Luty 2010 Witaj Kokesh.Wyjasniles mi wszystko.Wielkie dzieki.Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.