Dwadziesciajeden Napisano 16 Luty 2010 Autor Napisano 16 Luty 2010 Witam, Panowie ostatnio wpadly mi takie znaczki pocztowe w gogle nie ma zbyt wiele wiadomosci na ich temat,wiec prosze o wasza wiedze w tym temacie z gory dziekuje,Pozdrawiam
Slajmi130 Napisano 17 Luty 2010 Napisano 17 Luty 2010 Dokładnie Polskie przedwojenne znaczki przestęplowane przez władze GG.
Dwadziesciajeden Napisano 17 Luty 2010 Autor Napisano 17 Luty 2010 Wielkie dzieki za odpowiedzi ,teraz juz wszystko wiem o tych znaczkach, Pozdrawiam
Dwadziesciajeden Napisano 16 Luty 2010 Autor Napisano 16 Luty 2010 Witam, Panowie ostatnio wpadly mi takie znaczki pocztowe w gogle nie ma zbyt wiele wiadomosci na ich temat,wiec prosze o wasza wiedze w tym temacie z gory dziekuje,Pozdrawiam
fanatyk Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 te znaczki są polskie przedwojenne, tylko przestemplowane w 1940http://pl.wikipedia.org/wiki/Generalne_Gubernatorstwo
Pytanie
Dwadziesciajeden
Witam, Panowie ostatnio wpadly mi takie znaczki pocztowe w gogle nie ma zbyt wiele wiadomosci na ich temat,wiec prosze o wasza wiedze w tym temacie z gory dziekuje,Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.