ery Napisano 15 Luty 2010 Autor Napisano 15 Luty 2010 SZUKAM LUDZI Z WYKRYWKAMI ABY NAWIAZAC KONTAKT NA WYJAZDY LUB SPOTKANIA ZWIAZANE Z WYKOPKAMI
kokesh Napisano 18 Luty 2010 Napisano 18 Luty 2010 Czy to krzyk rozpaczy ,czy z jakiejś innej przyczyny używasz dużej czcionki ? Penetruje te okolice .Jednak ostatnio tylko przejazdem .Uderzamy z kumplami bardziej na południa ale przez Grójec ,lub ściślej obwodnicą koło niego .Napisz coś więcej o sobie ,może być na priv.Pozdro...
ery Napisano 19 Luty 2010 Autor Napisano 19 Luty 2010 Witam. Szukam osob ktore pomykaja z wykrywkami w tych rejonachJa dopiero zaczynam sie wcierac w ten temat,chcilem poznac osoby ktore sie tym zajmuja ( WETERANOW ) aby wymienic sie informacjami na temat sprzetu lub ich dokonan. Chcem teraz kupic prizma 6t. Ja z kolega troche jezdzilismy ale mozna ustawic sie wieksza wyprawe w kilka osob. Pogadac i przeszukac kilka lasow lub jakies pola. '''pozdro'''
chemikspu62 Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 No i jak znlazłeś chętnych? Ja dopiero zamierzał trochę pobiegać z wykrywaczem.
mariusz12348 Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 cześć mieszkam nie daleko Grójca można się spotkać
Haos69 Napisano 2 Luty 2012 Napisano 2 Luty 2012 Witam,Smignołem w sezonie 2011 trochę w okolicach Grójca Belsk +bliskie okolice pola, lasy ,krzaki ,rzeczki /magnes/sukcesy narazie małe /łuski,moneta 1RP ,monety prl,złoty kolczyk,boratynka mało czytelna ale to był sezon nr.1 jestem teraz po kilkunastu wódeczkach z okoliczną ludnością wywiad przeprowadzony przyzwolenie na działania na hektarach dostałem.
alex_2013 Napisano 8 Luty 2013 Napisano 8 Luty 2013 Czesc, podłącze się z chęcia, okolice Grójca, Tarczyna sprzet mam, auto i checi tez. Pozdr
robercik910 Napisano 10 Luty 2013 Napisano 10 Luty 2013 witam.tez szukam ludzi w tym temacie.jestem z okolic otwocka
kaczorhoward Napisano 3 Marzec 2013 Napisano 3 Marzec 2013 Też pochodzę z tych okolic, ale teraz mam bliżej do Otwocka niż do Grójca, jakby co to również mogę się wybrać na spacer w teren. Haos69 pisałem do Ciebie w/s wyjazdu w Biesy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.