Skocz do zawartości

Okolice Grojca

ery

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to krzyk rozpaczy ,czy z jakiejś innej przyczyny używasz dużej czcionki ? Penetruje te okolice .Jednak ostatnio tylko przejazdem .Uderzamy z kumplami bardziej na południa ale przez Grójec ,lub ściślej obwodnicą koło niego .Napisz coś więcej o sobie ,może być na priv.Pozdro...

Witam. Szukam osob ktore pomykaja z wykrywkami w tych rejonach
Ja dopiero zaczynam sie wcierac w ten temat,chcilem poznac osoby ktore sie tym zajmuja ( WETERANOW ) aby wymienic sie informacjami na temat sprzetu lub ich dokonan. Chcem teraz kupic prizma 6t. Ja z kolega troche jezdzilismy ale mozna ustawic sie wieksza wyprawe w kilka osob. Pogadac i przeszukac kilka lasow lub jakies pola. '''pozdro'''

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Witam,

Smignołem w sezonie 2011 trochę w okolicach Grójca Belsk +bliskie okolice pola, lasy ,krzaki ,rzeczki /magnes/sukcesy narazie małe /łuski,moneta 1RP ,monety prl,złoty kolczyk,boratynka mało czytelna ale to był sezon nr.1 jestem teraz po kilkunastu wódeczkach z okoliczną ludnością wywiad przeprowadzony przyzwolenie na działania na hektarach dostałem.

• 1 year later...
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie