ery Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 SZUKAM LUDZI Z WYKRYWKAMI ABY NAWIAZAC KONTAKT NA WYJAZDY LUB SPOTKANIA ZWIAZANE Z WYKOPKAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Czy to krzyk rozpaczy ,czy z jakiejś innej przyczyny używasz dużej czcionki ? Penetruje te okolice .Jednak ostatnio tylko przejazdem .Uderzamy z kumplami bardziej na południa ale przez Grójec ,lub ściślej obwodnicą koło niego .Napisz coś więcej o sobie ,może być na priv.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ery Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 Witam. Szukam osob ktore pomykaja z wykrywkami w tych rejonachJa dopiero zaczynam sie wcierac w ten temat,chcilem poznac osoby ktore sie tym zajmuja ( WETERANOW ) aby wymienic sie informacjami na temat sprzetu lub ich dokonan. Chcem teraz kupic prizma 6t. Ja z kolega troche jezdzilismy ale mozna ustawic sie wieksza wyprawe w kilka osob. Pogadac i przeszukac kilka lasow lub jakies pola. '''pozdro''' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemikspu62 Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 No i jak znlazłeś chętnych? Ja dopiero zamierzał trochę pobiegać z wykrywaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 cześć mieszkam nie daleko Grójca można się spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haos69 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Witam,Smignołem w sezonie 2011 trochę w okolicach Grójca Belsk +bliskie okolice pola, lasy ,krzaki ,rzeczki /magnes/sukcesy narazie małe /łuski,moneta 1RP ,monety prl,złoty kolczyk,boratynka mało czytelna ale to był sezon nr.1 jestem teraz po kilkunastu wódeczkach z okoliczną ludnością wywiad przeprowadzony przyzwolenie na działania na hektarach dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 Czesc, podłącze się z chęcia, okolice Grójca, Tarczyna sprzet mam, auto i checi tez. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorszu80 Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 tez sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapaj-67 Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 i ja się przyłącze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercik910 Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 witam.tez szukam ludzi w tym temacie.jestem z okolic otwocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczorhoward Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Też pochodzę z tych okolic, ale teraz mam bliżej do Otwocka niż do Grójca, jakby co to również mogę się wybrać na spacer w teren. Haos69 pisałem do Ciebie w/s wyjazdu w Biesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.