kocur Napisano 15 Luty 2010 Autor Napisano 15 Luty 2010 Witam !Jak pisałem z prośbą o poradę w temacie wyprawy do Katynia chciałbym poinformować, że decyzja dojrzała już ostatecznie. Wybieramy się więc z kolegą do Smoleńska - oczywiście głównym punktem wycieczki będzie Katyń. Niemniej jednak spędzimy jeden dzień w Smoleńsku. Widziałem na Google Earth kilka miejsc ale może Wy macie jakieś ciekawe doświadczenia z pobytu tam i chcielibyście się podzielić swoimi wrażeniami. Chodzi mi jeszcze po głowie w drodze powrotnej przez Białoruś odbitka na południe od Orszy do Lenino zobaczyć mauzoleum ale nie wiem jak tam u nich z drogami ( pewno nie lepiej niż u nas ). Mówiąc szczerze nie wiedziałem ile ceregieli niesie za sobą załatwienie wszystkich formalności związanych z wyjazdem ...;-)
szelo107 Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 Kolego kocur jak będziesz wracał to możesz odwiedzić twierdze brzeską fajne miejsce oczywiście do zwiedzania nie kopania.a jak będziesz już po naszej stronie to stare forty w lebiedziewie, koroszczynie , łobaczewie i wiele innych miejc.jest co oglądać i gdzie kopnąć.tylko nie teraz śniegu po pas.odezwij się na priva.
VOO1 Napisano 17 Luty 2010 Napisano 17 Luty 2010 Hey z jakimi problemami się spotkałeś .. bo ja z kolegami w wakacje planujemy odwiedzić Lenino ....pozdrawiam VOO1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.