Skocz do zawartości

Trasa Terespol - Smoleńsk co warto zobaczyć ?

kocur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam !

Jak pisałem z prośbą o poradę w temacie wyprawy do Katynia chciałbym poinformować, że decyzja dojrzała już ostatecznie. Wybieramy się więc z kolegą do Smoleńska - oczywiście głównym punktem wycieczki będzie Katyń. Niemniej jednak spędzimy jeden dzień w Smoleńsku. Widziałem na Google Earth kilka miejsc ale może Wy macie jakieś ciekawe doświadczenia z pobytu tam i chcielibyście się podzielić swoimi wrażeniami.
Chodzi mi jeszcze po głowie w drodze powrotnej przez Białoruś odbitka na południe od Orszy do Lenino zobaczyć mauzoleum ale nie wiem jak tam u nich z drogami ( pewno nie lepiej niż u nas ).
Mówiąc szczerze nie wiedziałem ile ceregieli niesie za sobą załatwienie wszystkich formalności związanych z wyjazdem ...
;-)
Napisano
Kolego kocur jak będziesz wracał to możesz odwiedzić twierdze brzeską fajne miejsce oczywiście do zwiedzania nie kopania.a jak będziesz już po naszej stronie to stare forty w lebiedziewie, koroszczynie , łobaczewie i wiele innych miejc.jest co oglądać i gdzie kopnąć.tylko nie teraz śniegu po pas.odezwij się na priva.
Napisano
Hey z jakimi problemami się spotkałeś .. bo ja z kolegami w wakacje planujemy odwiedzić Lenino ....
pozdrawiam VOO1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie