Jan Napisano 14 Luty 2010 Autor Napisano 14 Luty 2010 Witam ,Zasugerowano mi ,że element ze zdjęcia może pochodzić z samolotu He111 gdyż został znaleziony na miejscu upadku niemieckiego bombowca . Może uda się to zweryfikować na forum ? Z góry dziękuje i pozdrawiam . Jan
Jan Napisano 14 Luty 2010 Autor Napisano 14 Luty 2010 Witam ,Zasugerowano mi ,że element ze zdjęcia może pochodzić z samolotu He111 gdyż został znaleziony na miejscu upadku niemieckiego bombowca . Może uda się to zweryfikować na forum ? Z góry dziękuje i pozdrawiam . Jan
Jan Napisano 14 Luty 2010 Autor Napisano 14 Luty 2010 Dodam , że opisane otwory posiadają ruchomą żaluzję przesuwaną palcem . W pozycji zamkniętej dostęp ( do linek ) jest niemożliwy...
RPS Napisano 14 Luty 2010 Napisano 14 Luty 2010 klinke to w terminologii techn. - gniazdko telefoniczne. vermittlung - centrala. anschluB - przyłącze.
Pytanie
Jan
Witam ,
Zasugerowano mi ,że element ze zdjęcia może pochodzić z samolotu He111 gdyż został znaleziony na miejscu upadku niemieckiego bombowca . Może uda się to zweryfikować na forum ? Z góry dziękuje i pozdrawiam . Jan
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.