jarekdavid Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Witam , macie jakieś namiary na miejscówki w pobliżu Kętrzyna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcat3 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Hmmmm jest ich troche ale bylo by za latwo ot tak:)poszukaj w mapach....pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomi1980 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Jak chcesz na szybkiego to przeczesaj sobie górkę poznańską,dość mocno już przekopana ale jeszcze w tamtym roku parę moniaków i innych rzeczy wyskoczyło.A z jakim sprzętem biegasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomi1980 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Kopie już ktoś z okolic Kętrzyna jak ziemia jest sens już wchodzić czy kilof potrzebny Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekdavid Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Witam. Ja śmigam z pulsarem IV , na moniaki to on nie bardzo. Ale w sumie to co ciekawego sie dzialo na gorce poznańskiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekdavid Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Chomi ja próbowałem pare dni temu , jeszcze za mocno trzyma, ziemia zamarznięta , powoli odpuszcza ale tylko na pare centymetrów , trzeba poczekać jeszcze pare tygodni i lecimy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.