jarekdavid Napisano 11 Luty 2010 Autor Share Napisano 11 Luty 2010 Witam , macie jakieś namiary na miejscówki w pobliżu Kętrzyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Hmmmm jest ich troche ale bylo by za latwo ot tak:)poszukaj w mapach....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomi1980 Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Jak chcesz na szybkiego to przeczesaj sobie górkę poznańską,dość mocno już przekopana ale jeszcze w tamtym roku parę moniaków i innych rzeczy wyskoczyło.A z jakim sprzętem biegasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomi1980 Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Kopie już ktoś z okolic Kętrzyna jak ziemia jest sens już wchodzić czy kilof potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekdavid Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 Witam. Ja śmigam z pulsarem IV , na moniaki to on nie bardzo. Ale w sumie to co ciekawego sie dzialo na gorce poznańskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekdavid Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 Chomi ja próbowałem pare dni temu , jeszcze za mocno trzyma, ziemia zamarznięta , powoli odpuszcza ale tylko na pare centymetrów , trzeba poczekać jeszcze pare tygodni i lecimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.