torba5 Napisano 10 Luty 2010 Autor Napisano 10 Luty 2010 Witam jak w tytule kupiony za grosiki ot tak bo sie spodobał sprzedający twierdził że niemiecki z 1940 ale ja sie nie znam brak sygnatur mogą byc pod farbą,ziemia skuta zawsze sie nada jak już w domu nie wytrzymam :)
torba5 Napisano 10 Luty 2010 Autor Napisano 10 Luty 2010 Witam jak w tytule kupiony za grosiki ot tak bo sie spodobał sprzedający twierdził że niemiecki z 1940 ale ja sie nie znam brak sygnatur mogą byc pod farbą,ziemia skuta zawsze sie nada jak już w domu nie wytrzymam :)
torba5 Napisano 10 Luty 2010 Autor Napisano 10 Luty 2010 No tak literówka Osard.....oskard byłoby poprawnie prosze moda jak co ale w sumie każdy wie o co chodzi
Pytanie
torba5
Witam jak w tytule kupiony za grosiki ot tak bo sie spodobał sprzedający twierdził że niemiecki z 1940 ale ja sie nie znam brak sygnatur mogą byc pod farbą,ziemia skuta zawsze sie nada jak już w domu nie wytrzymam :)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.