Skocz do zawartości

Pomoc

jakubsa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mozecie mi powiedziec czy jest taki wykrywacz, ktory jest przeznaczony na takie fanty jak monetki a zarazem militarke, chodzi mi taki o wykrywacz uniwersalny(taki do 600zł)
Napisano
Wykrywacze raczej az tak uniwersalne nie bywaja. W przypadku tej ceny zostaje chyba tylko ACE 250. Doskonaly na drobne kolorki i da sie nieco militarki tym poszukac, ale glownie jednak kolorki a najlepiej lubi monetki.
Napisano
Kolego jakubsa. Do Salamander i Smętków to już wypada mieć nieco praktyki i być nieco w temacie. Jeśliś nowy, to zdecydowanie coś z serii ACE... Chyba, że masz kogoś kto wprowadzi Ciebie w arkana dołków kopania ze sprzętem nieco bardziej zaawansowanym i nieoczywistym w użyciu... Jeśli jednak już wiesz co w trawie piszczeć może, to polecam Rutusy, Smętki i Salamandry.
Pozdro.
Napisano
No słyszałem że Rutus to dobry sprzęt..
kol. jakubsa Smętek to głownie na militaria lecz na cewce 24 i moniaki wyciąga.
Napisano
Szumsk nie ma czegoś takiego jak cewka 24 w Smętku" jest 15,25,30,37.

Cewka 30 jest jak najbardziej uniwersalną. Zasięg po przesiadce z 30 na 37 nie jest dużo większy wbrew pozorom.

Tak jak juz wcześniej pisałem nie jest to dynamik przeznaczony na monety, lecz bardzo dobrze się sprawuje przy powolnym przemiataniu również na polach.Osobiście kupiłem HS-3na militarkei jego zmieniał nie będe.W lato zakupie jeszcze Ace250 i myśle że jest to bardzo dobre rozwiązanie,jeżeli chce sie szukać i tego i tego.
<pozdro
Napisano
kolego Eastlegion ;] Wczesniej praowałem na garrecie ace 250 lecz nie był on mojej własności
Wiec kontakt z wykrywaczem to juz był xD
a tak to dzieki za wyjasnienie;)
Napisano
Kolego Eastlegion Wiem ze potrzebna jest wiedza na temat wykrywaczy.otóż wczesniej miałem kontakt z garretem ace250 i to dosc długo(tyle ze nie był mojej własności)
I myślę ze moge sobie pozwolic na coś mocniejszego(czyli kupnem hs-s)
Pozdrawiam xD

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie