manierka Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 dostałem niedawno cos takiego co to może być może jakieś żetony co to za skrót? Druga strona czysta wiec nie robiłem foty pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manierka Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 moze jednak ktos coś takiego widział co znaczy ten skrut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Ctr czy Clr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 ClrTo mogą być marki narzędziowe albo jakieś nietypowe nieśmiertelniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manierka Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 ten okrągły ma 1Ctrten 6kątny trudno powiedziec bo kiepsciej zachowane moze byc tak samo albo tak mi sie zdaje jak by od literki t kreska popszeczna była tylko po prawej stronie od strony literki r a moze sie mi tylko zdaje mam jeszcze jeden taki 6katny ale stan gorszy od tego materiał jakis fatalny cos jak fenisie I i II wojenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
manierka Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 wiem ze znalezione na uboczu ok 2km od najbl miejscowosci pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Najprostsze rozwiązanie:- młyńskie - 1 Cetnar - czyli mniejszy worek" czyli pół metra"__________potwierdzenie przekazania zboża na przemiał - zwrotny przy odbiorze Link to comment Share on other sites More sharing options...
manierka Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 to by pasowało super a jak można datować te blaszki raczej chyba wyglądają na przedwojenne co sądzisz pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.