gring0 Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 Witam wszystkich. Zakładam ten wątek gdyż poszukuje ludzi którzy mogą posiadać jakieś informacje na temat wsi Bałdowice i sąsiedniej pisarzowice leżącej w województwie wielkopolskim. Najbardziej interesują mnie ruiny kościoła ewangielickiego oraz domu parafialnego ,którego ruiny znajdują się na mojej posesji. poszukuje zdjęć tego budynku gdyż podobno były podpiwniczone, a budynek ten został wysadzony przez armię radziecką. z ogólnego rozeznania zorientowałem się że w tym budynku bronili się Niemcy. chciałbym przeszukać tę piwnicę ale mój wykrywacz nadaje się do wykrywania czołgów pod warstwą dywanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robos74 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Zgłoś się do tych ludzi może Ci coś pomogą:http://sycow.socjum.pl/A jeżeli byś potrzebował towarzystwa to jestem z okolicy. Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
straz22 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 jestem z socjum jak coś uderzaj na moje GG 5334502 postaram się pomóc:) Pozdrawiam straz22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentAK Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Hej.I jak tam znalazłeś coś gring0?Interesuje mnie to bo mieszkam po sąsiedzku i czasami uderzam w rejony Bałdowic pochodzić po lesie.pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.