Jędrek z Żor Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 Jestem w posiadaniu szelek z pasem i ładownicami. Pas ma charakterystyczne zapięcie, ale nie potrafię znaleźć umundurowania do którego on przynależał.Proszę o pomoc w identyfikacji.
langfuhr Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 powinien być jeszcze plecaczek z trokami ze skórki takiej jak przy pasie
Jędrek z Żor Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 dziękuję za podpowiedź - może mógłbym dostać fotkę owego plecaka oraz innych przyrządów tzn. umundurowania szwedzkiego żołnierza
langfuhr Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 miałem taki w stanie magazynowym, niestety tak szwecja jak i austria, i trochę prlu rozpłynęły się w sinej dali po włamaniu do piwnicy, i pewnie juz jakiś czas temu nur na rynku spylił wszystko za flachę.szczęscie że w piwnicy zalegało tylko wypozażenie powojenne, ale i tak żal
Pytanie
Jędrek z Żor
Jestem w posiadaniu szelek z pasem i ładownicami. Pas ma charakterystyczne zapięcie, ale nie potrafię znaleźć umundurowania do którego on przynależał.
Proszę o pomoc w identyfikacji.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.