krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 może Sandra SS :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Nie zwróciłem na to uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Przekręt ma krótkie nóżki.Suzi jest poszukiwaczem.W poście o godz.23.06.o3.pisze ... jak bym miał się pytać jakiegoś..." Z tego wynika,że została tylko milcząca Muszkieterka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Jeśli Wasze poszukiwania ograniczają się tylko do machania wykrywką ,to marni z Was poszukiwacze :) i mało zawzięci .:) Błagać kobietę? No nie tego jeszcze na tym forum nie było ,ale szanuję to:) Kol.dargen ujawnił <jedną<,czemu wszyscy milczeli ?Może dziewczyna nie wiedziała jak zagadać ,dlatego to niefortunne pytanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 suzi to najprawdziwsza Lady!:) foto widziałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Zwróciłem na to uwage Tadziu... ale wydaje mi się że to literówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Literówka,ale licho nie śpi ,szacun kol.tadziu6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 A ja znowu pies...Ty masz szczęście Hebda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Krecik,Hebda zapewnia,że widział foto.Ja też oglądałem Poszukiwany,poszukiwana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum24/xxx_copy2.jpghttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=641265#960495masz krecik:)wystarczyło poszukać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Dięki Hebda :)PS. - przecież ta łąka to już ze 100 razy była przewalona... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 A na drugim planie to rodzina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 hehe, Krecik,ale jeszcze czasem się pewnie cos trafi:) Znikam spać,wczoraj pół godziny to dziś chce te 6pełnych przespać:)(rekord to 3dni na nogach i praca-las,ale w końcu nagle film się urwał na ulicy a obudziłem się pod kroplówką więc nie chce do tego znów dopuścić):)kolorowych snów dla kawalerów i panien(o ile takowe są jeszcze na tym przekopanym świecie:))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 To dobrej nocki koledze życze.Zresztą Suzi też wypadła...Pewnie kolacje robi - skończyło się rumakowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 No dobra Jony Rambo się skończył pomógł dobrym" afgańczykom pokonać złego wroga to można spać iść jutro wizyta w muzeum albo WP albo Powstania Warszawskiego. Miłych marzeń sennych o pięknych poszukiwaczkach, o fantach przecudnych i o miłych chwilach spędzonych na poszukiwaniach tej jedynej najlepszej i najpiękniejszej zmory swego życia . Wg doktryny każda zmora znajdzie swego.koleżanko Suzi fota fajna, a co do łączki nie ma miejsc do końca przeszukanych bo i miedzy dwoma dołkami 0 30-40 cm oddalonymi zdarzyło mi fanty wyciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Kolorowych panowie:) i nie poddawać mi się tu ,jeszcze się jakaś prawdziwa panna odezwie,nie ma co się załamywać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Nie załamuj się Suzi , nie załamuj...na pewno kiedyś jakieś wsparcie dotrze... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 krecik złudne nadzieje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Ale wątek posuwa się" się w przód.... hehh pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 Ralfi75..mogłeś dać cynk to bym wolne wziął,też dawno w muzeum WP nie byłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Spotkanie się przedłużyło do 15 i się rozmyło choć miały być 2 ekipy jedna do WP druga do PW ale nic straconego wypadziki przełożone na luty tak więc my tam będziemy skoro i tak mieszkamy na obwodzie stolicy może jakaś fajna pani przewodnik się trafi to tak nawiązując do wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 bierzesz pod włos panie z okręgu warszawskiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 warszawski jak warszawski ale w Ząbkach też parę fajnych Pań można spotkać tak więc nie szukaj gdzieś daleko a rozejrzyj się wokoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 Powiem Ci serio,te co widzę to albo tapeciary,albo takie jaszczury że żal patrzeć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 To przejedź się do Siedlec całkiem miłe studentki tam pomieszkują no chyba że koleżanka Suzi zaprosi do Szczecina.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.