remias7 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 witam,jestem pierwszy raz tutaj,w moje rece wpadl bagnet,z bardzo daleka,nabicia na ostrzu;GFMRAN i cos jakby 9 i cos jeszcze,zdjecia wrzuce jutro,dzis juz niedam rady,bardzo kolegom dziekuje
remias7 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 witam,jestem pierwszy raz tutaj,w moje rece wpadl bagnet,z bardzo daleka,nabicia na ostrzu;GFMRAN i cos jakby 9 i cos jeszcze,zdjecia wrzuce jutro,dzis juz niedam rady,bardzo kolegom dziekuje
zukuri Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Czy Twój bagnecik jest podobny może do tego:http://www.allegro.pl/item887423908_niemiecki_bagnet_sygnowany_bcm.html??Pozdrawiam, Piotr.
zukuri Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 ... jeszcze jedno- tytułu tamtej aukcji nie traktuj jako odpowiedzi na swój post. Jej tytuł nie ma nic wspólnego z poprawną identyfikacją, bo to nie jest niemiecki bagnecik (o ile Twój bagnecik jest taki właśnie - to podobieństwo tego dziwnego napisu...)Pozdrawiam, Piotr.
remias7 Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 czy te zdjecia nie weszly?to jeszcze raz
zukuri Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 Niestety, tak jak przeczuwałem- masz chińskiego potworka.To nawet nie jest kopia, lecz luźna wariacja na temat...Ten dziwny napis pewnie miał wyglądać jak GERMAN" ale Chińczycy jakoś słabo sobie radzą ze zwykłymi dla nas napisami...Pozdrawiam, Piotr.
Pytanie
remias7
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.