Vis 35 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Witam!!!Proszę o identyfikacje adlera, wykonany jest z tworzywa jest w nim zatopiony miedziany drucik. pozdrawiam i proszę o pomocVis
Vis 35 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Nie, że wiem lepiej bo nie wiem nic w tym temacie ale wydaje mi się ze fant jest orginalny tak na 99,9% ale chciałbym się dowiedzieć czegoś o nim, będę wdzięczny za wszelkie informacje
Sailer Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Z tamtych czasów jest właśnie dużo dobrych kopii.
Vis 35 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Hmm, no w takim wypadku muszę jeszcze wybadać czy to leżało tam od IIWŚ czy może gdzieś na jakimś bazarku było kupione, ale pomijając to adlery tego typu to na pewno ss?? gdzie można znaleźć jakieś info na ten temat, może ktoś coś wie?? bo google za dużo nie pomogą, a nie mam innych materiałów z których mógłbym się czegoś więcej o tym fancie dowiedzieć
Luftlander Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Tutaj parę adlerów SS dla porównania...http://www.snyderstreasures.com/pages/sshatinsignia.htm
Vis 35 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Witam!!!Proszę o identyfikacje adlera, wykonany jest z tworzywa jest w nim zatopiony miedziany drucik. pozdrawiam i proszę o pomocVis
Vis 35 Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 Myślę,że dopiero w niedzielę będę mógł wrzucić wyraźniejsze foty
Pytanie
Vis 35
Proszę o identyfikacje adlera, wykonany jest z tworzywa jest w nim zatopiony miedziany drucik.
pozdrawiam i proszę o pomoc
Vis
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.