Skocz do zawartości

whites prizm 3

bighunter76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wiem wiem używałem wyszukiwarki i dowiedziałem się tylko o ace i f2 ale jeszcze w tym przedziale cenowym znajduje się właśnie prizm3 a dokładnie interesuje mnie kolorowa drobnica i płytkie kopanie pomóżcie koledzy! ps kiedyś chodziłem ze smętkiem ale to dla mnie porażka wielka!
Napisano
Jestem w posiadaniu Prizma 3, efki2 się pozbyłem. Choć sprzęty bardzo podobne, to jednak widać solidniejszą konstrukcję Prizma. F2 był stabilny, ale od czasu do czasu lubił sobie zaśpiewać, a w niektórych miejscach trzeba było zjechać z czułości by go uspokoić, wiesz czym zejście z czułości oznacza w tego typu wykrywkach, automatycznie spada jego zasięg. Przyzwyczaiłem się do różnych tonów na różne metale w f2 ,ale po spostrzeżeniu innych zalet Prizma mogę obejść się bez tego(jedna tonacja dzwiękowa).Kilka stówek droższy od f2, ale jak cię stać to bierz Prizma. isztwan.

9
Napisano
dzięki śliczne za info kolego isztwan ale dla mnie id tonowa jest priorytetem jestem dość początkującym poszukiwaczem a może jeszcze któryś z kolegów posiadających prizma by się wypowiedział? ewentualnie o jakimś konkurencyjnym sprzęcie z góry dzięki pozdrawiam!
Napisano
ja posiadam kolego prizma ale IV on ma właśnie identyfikacje tonową,super sprzęt na drobnice,a już miałem kontakt z różnym sprzętem tak że mogę ci go serdecznie polecić
to link do mojego tematu
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=656054#895374

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie