OloOcki Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2010 Ktoś oglądał film Avatar? Jakie są Wasze odczucia? Mi osobiście bardzo się podobał, efekt niesamowity. Może fabuła nie jest odkrywcza, ale ten efekt 3D i w ogóle... Ekstra! :)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 :)jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samson Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Fabuła standard. A 3D najlepiej się sprawdzało w scenach latania i ostatniej bitwy. W sumie to tylko poszedłem na niego ze względu na 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Po obejżeniu skojarzyło mi się z Pocahontas, tylko że akcja odbywa się w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Przereklamowany ale co nie które efekty dosyć fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Goryle we mgle pomieszane z tańczącym z wilkami i Obcy- decydujące starcie. Ogólnie kupa pełna rażących bzdur.A tak własciwie, to jest chyba forum historyczne a nie sf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 A mi tam się podobał. A podobałby mi się jeszcze bardziej, gdyby główna bohaterka nie miała 3 metrów wzrostu, niebieskiej skóry, żółtych oczu i ogona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 ...ale ta kupa razacych bzdor dostanie oskara..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 I co z tego? Już kiedy ukończyłem 15 lat zdałem sobie sprawę że takie nagrody wcale nie są miarodajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Oskar to oskar-nikomu chyba nie trzeba tego tlumaczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Nobel też niby taki ekskluzywny, a dostać go można za nic ;] Przynajmniej pokojowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.