Skocz do zawartości

poszukiwane poszukiwaczki:))

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No nie Suzi ! To już mam nocke z głowy ( i tak mam , bo kończe książke - ale lepiej brzmi... ;) )
Tacy z nas okrutnicy ? Toż dla rodzynka jakim(ą) jest płeć piękna nawet przestaniemy się obrzucać błotem i obiecamy że będziemy grzeczni...Oczywiście na jakiś czas - przesada nigdy nie jest wskazana ;)

Czytam to forum od paru lat ,i wiem że osłów nie brakuje. Jak szuka to kiedyś znajdzie:) Co do ilości pań na O. ,tego najstarsi górale nie wiedzą ,ja znam kilka,więc tu moja pewność ,ze są. Nie ma co ukrywać ta pasja jak i to forum jest opanowane przez facetów,tu jesteście naturalni więc zbędne są obietnice:) Mi to nie przeszkadza a inne panie ,no cóż ,może dlatego milczą:)

Naturalni ,nie znaczy źli ,nie mili ,czy opryskliwi dla pań ,nie ,nie oto chodzi!Naturalni ,w sensie swojego ,męskiego ego:) Kol.Hebda,rusz czasem cztery literki na jakiś zlot ,nie koniecznie Odkrywcy ,a sam się przekonasz ze są dziewczyny odpowiednie wiekiem dla Ciebie:)

hehe,znów oferty matrymonialne:P
mi chodzi czy są w okolicy mnie? tj w promieniu wawy i okolic:))
bo wrocław i inne miasta itp to wypróbowałem i stwierdzam że odległośc jest strasznie jakby to powiedzieć zniechęcająca:(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie