Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 dwie Damy na ponad setkę postów..do bardziej obraza dla nas krecik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 zonk,sprawdziłem.ponad200wpisów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Nie da się ukryć Hebda...wszystko zależy od tego czego się szuka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Suzi , a skąd pewność że czytają to inne poszukiwaczki " ? hę ? Jakieś tajne stowarzyszenie , czy cóś ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 krecik jakiś Ty ciekawski:Po stan kawalerski Cię nie podejrzewam:Pa tu taakie zainteresowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 No cóż Hebda - ciągnie wilka do lasu :)A kolega to niby chciał sprawdzić w Górze Kalwarii zasięg sprzętu na mrozie , co ? ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 i tu mnie masz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Czytają ,czytają ,tylko rzadko która dziewczyna się odzywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 powiedz przynajmniej ile ich jest?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Każdy poszukiwacz szuka... tematów ,pytań ,odpowiedzi ,sensu ,lub po prostu jak znajdzie ,to będzie wiedział czego szukał.Życzę wszystkim by znaleźli tego czego szukają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 No nie Suzi ! To już mam nocke z głowy ( i tak mam , bo kończe książke - ale lepiej brzmi... ;) )Tacy z nas okrutnicy ? Toż dla rodzynka jakim(ą) jest płeć piękna nawet przestaniemy się obrzucać błotem i obiecamy że będziemy grzeczni...Oczywiście na jakiś czas - przesada nigdy nie jest wskazana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Suzi - a jak jakiś osioł z Forum szuka bomby...też mu życzysz by znalazł ? ;)Tak mi tylko do łba strzeliło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 suzi,zapomniałem dodać że mam medale za rany,dostałem od samej Góry:) tylko nie przyszyłem baretek,mam dwie,tylko gdzieś się odkleiły:(każda z nich świadczy o moim poświęceniu i gotowości do walki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Czytam to forum od paru lat ,i wiem że osłów nie brakuje. Jak szuka to kiedyś znajdzie:) Co do ilości pań na O. ,tego najstarsi górale nie wiedzą ,ja znam kilka,więc tu moja pewność ,ze są. Nie ma co ukrywać ta pasja jak i to forum jest opanowane przez facetów,tu jesteście naturalni więc zbędne są obietnice:) Mi to nie przeszkadza a inne panie ,no cóż ,może dlatego milczą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 I tu z szanowną koleżanką zgodzić się nie moge !Każda kobieta jest traktowana na specjalnych warunkach - i bynajmniej nie chodzi o tzw. parytet No chyba że wystąpi pod nickiem oporek SS" bądź podobnym , mieszając z błotem innych użytkowników... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 toporekSS-hehemoże bagnet vel hulski vel tony to kobieta?suzi,powiedz w jakim przedziale wiekowym są te panie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Widać kol. Hebda że koleżanka nie jest tak wytrwała jak my...bądź ma nas gdzieś" Dla lepszego samopoczucia proponuje jednak przyjąć pierwszą wersje... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Naturalni ,nie znaczy źli ,nie mili ,czy opryskliwi dla pań ,nie ,nie oto chodzi!Naturalni ,w sensie swojego ,męskiego ego:) Kol.Hebda,rusz czasem cztery literki na jakiś zlot ,nie koniecznie Odkrywcy ,a sam się przekonasz ze są dziewczyny odpowiednie wiekiem dla Ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 hehe,znów oferty matrymonialne:Pmi chodzi czy są w okolicy mnie? tj w promieniu wawy i okolic:))bo wrocław i inne miasta itp to wypróbowałem i stwierdzam że odległośc jest strasznie jakby to powiedzieć zniechęcająca:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Hebda , Hebda... a ja to pies ? ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 krecik,a skąd jesteś? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Gostynin - zachodnia część mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Tak ,ale jeśli czytają i milczę ,widać taka ich wola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 milczą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.