Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar - Prezentacja GRH - 2010

Rekomendowane odpowiedzi

kolego _HW_
nikt Cie o nic nie oskarża, ani nie obraża, nikt Ci nie broni robić tego co lubisz i powiem szczerze, że dla przeciętnego widza jest to w 100% oryginalny motocykl. kwestia jak Ty do tego podchodzisz. bo szwajcara też można na siebie włożyć i na przeciętnym widzu zrobisz pozytywne wrażenie. ale nie dziw się reakcji ludzi którzy w swój sprzęt władowali naprawdę ogrom pracy, serca, a o pieniądzach to już chyba nawet nie trzeba wspominać.
Życzę owocnej pracy przy renowacji emki

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No co mnie podkusiło? no co?
Może to przez to tylko sie mnie w oczy rzuciło, że kupę lat siedzę w tematach moto...
Ale zaiste nie po to by tu błyskać czy zaistnieć na forum się do wątku włączyłem.
Fakt - fotka wykonana zza węgła ale nie od tyłu.
No i bez przesady chyba, żeby przepraszać za urażenie kogokolwiek motorem.
Fakt drugi-mogłem podejść zagadać, ale casu mało krucabomba"
Wiem, że nie jest łatwo-właśnie kończę remont Emolota (po 2 latach)
A,że moto z Koszalina takiej cudnej urody-no niby tak..ale te gmole spawane do ramy to też tam ni w kijki ni w drewka.
Wiedząc, że tylko ten błędów nie robi, który nic nie robi- serdecznie pozdrawiam uczestników reko na ostatnim MWB i tylko nadzieję mam, że na plus ta zadymka wyjdzie działalności reko.
A z poziomu mej wiedzy
panie Dunczyk zadowolony jestem raczej a nawet postronni bywają również.
Z tym zakazem totalnym żarcia w styropianie na reko to bym też nie przeginał. ale to tylko takie moje starcze gderanie chyba jest.
Pójdę już, położę się na zapiecku to i może sen przyjdzie

R51 napisał: Wygraliście- tak broniona przez Was rekonstrukcja prezentuje sobą wysoki poziom kunsztu reenactorskiego...Piszę to z posadzki Kaplicy Jasnogórskiej, gdzie niczym Kmicić własnym poświęceniem chcę zmyć grzech zaprzaństwa. Wybaczcie mi forumowicze bo ja sam sobie wybaczyć nie mogę!!!!"

:D :D :D :D :D
O nie tak prędko! Wybaczymy gdy tylko zawitasz skruszony do Lichenia i na klęczkach przejdziesz 33 stopnie schodów bazyliki by dokończyć oczyszczenia.

• 4 weeks later...
moim zdaniem było kiepsko rekonstruktorów wciśnięto w boczne korytarze co za dno coraz większa komercha i chała niedługo będą tam same japońce (motocykle)i akcesoria do nich co roku coraz gorzej sprzętu mało a ceny jak z kosmosu jak usłyszałem 600zł za niemiecką manierkę tropikalna w średnim stanie to sobie odpuściłem wszystko drogie na allegro średnio ok 50 do 100% taniej jest ale to pewnie tak drogo było bo mało ludzi sprzedających a wielu chętnych do kupienia ja tam za rok nie jadę szkoda kasy pozdrawiam wszystkich rekonstruktorów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie