bartols Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2010 Wiem że Mikołaj już był, ale może czyjeś dziecko ma niedługo urodziny, imieniny itp. - prezent wprost idełalny;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2010 Propozycja nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Dla dziecka chyba nie, ale dla tesciowej jak najbardziej Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Jak ktoś ma kiepską teściową to można jeszcze to do środeczka włożyć:)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 hehe chyba że zrobić szubienice i powiesić na suficie tuz obok kolekcji :D ładnie by wyglądało hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Aj zaraz ja zabijac...ja chce tesciowa uszczesliwic podkreslajac jej wrodzona lagodnosc...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2010 To może coś z tego asortymentu:http://www.joemonster.org/art/13139/Niebezpieczna_czekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.