janczar Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Napisano 31 Grudzień 2009 dziś znalazłem taki posrebrzany przedmiot według mnie jest to coś takiego jak spinacz do wieszaka od razu mówię że w to zapałki nie wchodzą
janczar Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Napisano 31 Grudzień 2009 dziś znalazłem taki posrebrzany przedmiot według mnie jest to coś takiego jak spinacz do wieszaka od razu mówię że w to zapałki nie wchodzą
fanatyk Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 ma to niewątpliwie coś do czynienia z tzw konfekcją męską":-)
Hansdekawka Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Ozdobna reklamowa obudowa" pudełeczka na zapałki.Mam takie z Guben ze sklepu, i z Neusalz z knajpy, która nazywała się Hansa`Cafe :)
janczar Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 według mnie jest to coś takiego jak spinacz do wieszaka od razu mówię że w to zapałki nie wchodzą
Hansdekawka Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 Wyobraź sobie,że zapałki bywają w różnych pudełkach.A właściwie, po co mam Cię przekonywać???Jeśli uważasz,że masz rację i wiesz co to jest,to po co dałeś do identyfikacji?
Pytanie
janczar
dziś znalazłem taki posrebrzany przedmiot
według mnie jest to coś takiego jak spinacz do wieszaka od razu mówię że w to zapałki nie wchodzą
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.