Skocz do zawartości

kupno detektora

lucjanl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie wszystkich.
Planuje zakup wykrywacza C.SCOPE CS440XD.
Proszę o opinie na jego temat(co jest wart i do czego najlepiej się nadaje)Rozważam również zakup ACE 250.
Najchętniej kupił bym sprzęcik który nadaje się i na kolorek i na militaria,oczywiście z dyskryminacją i sporym zasięgiem:-)
Jestem świeżym niedoświadczonym poszukiwaczem,proszę o wyrozumiałość i pomoc w doborze sprzętu.
Pozdrawiam
Napisano
Nie znam tego C.SCOPE CS440XD. Chyba jest mało popularny lepiej może zakup ACE250 dyskryminacje ma, na kolorek jest super. Na all metal wykopiesz takze chełm lub temu podobne. Oszczędny jest w poborze pradu z baterii do tego jest solidnie wykonany. Na monetki to zasięg ma do mniej wiecej 20-24cm na małe ciut mniejszy, na wieksze graty zalegające to tak mniej wiecej jakiś chełmik to z około 60cm powinien wyczuć w trybie all metal. Kiedyś wykrył mi pancerną płyte stalową 1.20x2m z około 90-100cm. Nie jest to głównie wykrywacz na monety i inny kolore, choć chłopaki z tego co wiem kopią i inne graty.
Napisano
sorki pomyłeczka mała WPADŁO SŁOWO NIE, poprawiam zdanie...
...jest to głównie wykrywacz na monety i inny kolorek, choć chłopaki z tego co wiem kopią i inne graty.
Napisano
Na YuTube jest filmik instruktażowy tego detektora C.SCOPE CS440XD http://www.youtube.com/watch?v=HSJorguFZns.Produkowane są w Wielkiej Brytanii.Wygląda że to przyzwoity sprzęcik a i cena jest OK(150 euro)Ponoć Angole mają dziwną glebę" a ten wykrywacz świetnie zdaje tam egzamin, to i u nas powinien śmigać :-)To że u nas jest nieznany nie znaczy że to jakieś G"
Serdecznie Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie