szajka Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 Witam coż w naszej okolicy za dużo fantów więc trzeba kolejną cześć otworzyć :) to juz trzecia przy piatej impreza :)Ja niestety mam mniej czasu na kopanko poniewaz dostałem mały prezent na mikołaja ale czasami da rade wyskoczyc pozdrawiam i zycze duzo fanciorkow wszystkim naszym przyjacielom i zapraszam pozdrawiam szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 A oto moj w/w prezent :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 A to z mojego ostatniego wypadu z niedzieli krotki ale cos wpadło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Rośnie ten twój Szkrab Mały :), ptaszek widzę jeszcze z opierzeniem ;). Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 a tu troche moniakow jakie Rady trafil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 i kolejne czesci korda tym razem Rady trafil gdzies leża i sie śmieja :) plus guziczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 A mnie właśnie śniegiem zasypało w 3 dupy :/ Szy, po kiego* wczoraj mówiłeś, że od dzisiaj zacznie sypać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Kilka drobiazgów z jednego dołka, nie moje ale byłem przy wyciąganiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.